Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Genti de scule, Lanterne, Lanterne de cap

Genti de scule, Lanterne, Lanterne de cap. Căutați gente de scule robuste și fiabile? Alegeți din gama noastră variată, proiectată să vă asigure o organizare eficientă a instrumentelor. Experimentați confortul și practicitatea cu lanterne de cap, ideale pentru a vă direcționa lumina exact acolo unde aveți nevoie. Lumina puternică și direcționată este esențială, așa că optați pentru lanternele de cap profesionale, garantându-vă o performanță maximă chiar și în cele mai exigente medii de lucru. Alegeti siguranța cu lanternele cu baterii, pentru autonomie și fiabilitate în orice situație.

Clește ușor și practic, extrem de puternic și potrivit pentru sarcini grele. Cu caneluri care prind stabil obiectele rotunde chiar și cu o înălțime minimă a capului de 1-2 mm. Cleștii îndepărtează cu ușurință șuruburile și șuruburile cu capete rupte sau ruginite. Mânerele sunt extrem de confortabile..
97,65Lei.
Cuțit din oțel inoxidabil, temperat la 57-58HRC, potrivit pentru utilizare zilnică. Se ascute ușor și menține un tăiet mai lung datorită conținutului de carbon (0,8%). Datorită cromului și molibdenului, rezistența la coroziune (rugină) este îmbunătățită, precum și adăugarea de vanadiu pentru creșter..
134,66Lei.
Fierăstrău de mână pliabil cu lamă din oțel carbon SK5 de 21 cm cu dinți medii. Ferăstrău extrem de puternic și ascuțit, cu care puteți tăia ușor și rapid ramuri, șipci, țevi PVC, țevi metalice și altele. Modelul are două poziții pentru blocarea convenabilă a lamei pentru confort la tăiere. În poziț..
134,66Lei.
Un geantă foarte practică pentru instrumente, fabricată dintr-un material rezistent. Este suplimentar întărită cu capse și cusături, pentru a rezista la utilizarea îndelungată într-un mediu solicitant. Modelul are dimensiunile: 21x31 cm.Compoziție: material textil; cusături și capse întărite.DIMENSI..
42,53Lei.
O geantă de talie convenabilă, cu un design de camuflaj, cu o cataramă de plastic pentru închidere și cu 3 compartimente pentru depozitarea banilor și a documentelor.Material: 100% poliester...
65,10Lei.
O lanterna frontala practică, care iluminează până la 100 m, cu o baterie mare. Extrem de convenabilă în timpul vânătorii, pescuitului, campingului sau muncii, deoarece este compact, ușor și nu se încălzește. Cu posibilitatea de a se înclina cu 45 de grade în jos. Are control tactil - dacă mâinile t..
111,83Lei.
Lanterna extrem de convenabilă cu baterie reincarcabilă litiu-ion 18650, cu trei niveluri de putere de ieșire și două moduri de clipire: Strobe și SOS. Lanterna are dimensiuni compacte și o distanță de iluminare de până la 200 de metri, ceea ce o face potrivită pentru orice activitate. Putere: 1000..
154,09Lei.
Rucsac confortabil NEURUM
Out Of Stock
Raniță cu spate gros în imprimeu camuflaj, cu un compartiment. Modelul are un spațiu special pentru laptop, portofel și telefon. Deschiderea și închiderea raniței se face cu două catarame. Bretelele sunt reglabile. Material: 100% poliester...
105,53Lei.
Un suport convenabil cu o placă și un clește. Se atașează ușor la o pereche de pantaloni sau o geantă pentru instrumente. Dimensiunea este de 8x15 cm. DIMENSIUNE: 8 x 15 cm...
28,35Lei.
Geantă de instrumente de lucru - o mică geantă textilă pentru talie - cu un design și o configurație foarte convenabile a buzunarelor. Descriere și calități: Geanta se fixează în jurul taliei și se strânge cu un curea. Aceasta poate fi reglată în funcție de lungimea dorită. Închiderea se face cu un..
73,16Lei.
Geantа de lucru pentru instrumente - un rucsac textil pentru talie - cu un design și configurație foarte convenabile a buzunarelor. Descriere și calități: Rucsacul se așează pe talie și se prinde cu o curea. Aceasta poate fi reglată în funcție de lungimea dorită. Închiderea se face cu un inel de pl..
104,92Lei.
Rucsac confortabil, practic si la moda in camuflaj cu un singur compartiment. Compartiment interior pentru laptop, telefon si portofel. Rucsacul are curele reglabile iar deschiderea si inchiderea se face cu 2 catarame.Material: 100% poliester..
105,53Lei.
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)