Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Carabiniere

Carabiniere - fie că ești pasionat de alpinism sau că cauți accesorii versatile, oferim o gamă variată de opțiuni. Explorează excelența în carabinierele de alpinism, proiectate pentru a satisface cele mai exigente cerințe de siguranță și durabilitate. Adaugă un plus de utilitate cu mini carabinierele, ideale pentru situații în care fiecare detaliu contează. Descoperă eleganța și rezistența în carabiniera de oțel, o alegere de încredere pentru orice aventură. Experimentează versatilitatea maximă cu carabiniera multifuncțională, un partener de încredere în orice situație.

Carabiniera din baza de produse SEKURALT: material din oțel, cu funcție automată de blocare. Deschiderea este de 55 mm. Date tehnice: Rezistență statică: 23 kN Greutate: 492 gr. Compoziție: oțel Rezistență statică: 23 kN Greutate: 492 gr...
40,16Lei.
Carabiniera de oțel SEKURALT 976
Out Of Stock
Carabină de oțel cu deschidere de 11,5 mm. Preferată pentru utilizare în parcuri de distracții, centre de copii cu corzi. Compoziție: oțel Rezistență statică: 23 kN Greutate: 380 gr...
52,76Lei.
Carabiniera este clasică în design, din aluminiu, cu blocare automată. Deschiderea este de 60 mm.Date tehnice: REZISTENȚĂ STATICĂ: 23KN și greutate de 462 grame.Compoziție: aluminiuREZISTENȚĂ STATICĂ: 23KNGreutate: 462 grame...
119,44Lei.
Carabiniera model SEKURALT 1135
Out Of Stock
Carabiniera din baza de produse SEKURALT:: aluminuievă materie, cu funcție de blocare "screw-lock". Deschiderea este de 22,5 mm. Date tehnice: STABILITATE STATICĂ: 22 kN GREUTATE: 76 gr. Compoziție: aluminiu Stabilitate statică: 22 kN Greutate: 76 gr...
39,11Lei.
Carabiniera din baza de produse SEKURALT: este folosită pentru un băț telescopic. PERT1, 75mm...
1.215,64Lei.
Carabină de oțel, model ORION de la KRATOS Safety. Conformă cu standardul european pentru echipamentele de protecție împotriva căderii de la înălțime, clasa B - conectori de bază.Caracteristici funcționale ale modelului:Modelul are închidere pe șurub.Diametrul orificiului este de 17 mm.Cu o rezisten..
33,81Lei.
Carabiniera din otel tip carlig, model HOOK by KRATOS Safety. Îndeplinește standardul pentru echipamentul individual de protecție împotriva căderii de la înălțime, în categoria clasa T - conectori de capăt.Caracteristicile funcționale ale modelului:Modelul are inchidere automata.Deschiderea este de ..
70,90Lei.
Carabinier din aluminiu, model MAKALU by KRATOS Safety. Îndeplinește cerințele pentru echipamentul individual de protecție împotriva căderii de la înălțime, în categoria clasa B - conectori de bază.Caracteristicile funcționale ale modelului:Modelul are o blocare cu șurub.gaura 22,5 mm.Forța de ruper..
66,65Lei.
Carabinier din aluminiu tip carlig, model ALUHOOK by KRATOS Safety. Îndeplinește cerințele pentru echipamentul individual de protecție împotriva căderii de la înălțime, din categoria clasa T - conectori de terminare.Caracteristicile funcționale ale modelului:Modelul are inchidere automata.Deschidere..
182,18Lei.
Aluminiu automat carabină tip cârlig - Deschizătură de 25 mm - Forță minimă de rupere 23 kN Standard: EN 362 Class T..
150,07Lei.
Stomănirea cu carabină, modelul SUNANDA de la KRATOS Safety. Corespunde standardului european pentru echipamentele de protecție personală împotriva căderii de la înălțime, clasa B - conectori de bază.Caracteristici funcționale ale modelului:Modelul are blocare automată triplă.Deschiderea este de 21 ..
65,91Lei.
Carabiner din aluminiu automat SANFORD de la KRATOS Safety. Răspunde cerințelor pentru echipamentul individual de protecție împotriva căderilor de la înălțime, în categoria clasă B - conectori principali.Caracteristici funcționale ale modelului:Carabiniere are blocare automată.Deschidere de 21 mm.Fo..
90,27Lei.
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)