Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Centuri de pozitionare

Centuri de pozitionare - fiecare detaliu este gândit pentru a asigura o protectie maxima. Descoperă varietatea de opțiuni și găsește centura de poziționare cu preț potrivit pentru bugetul tău.

Setul este format din: - Un curea de poziționare model Sekuralt Light P1 - Două carabiniere din aluminiu model Sekuralt 981 - Cablu static de conectare, dimensiune 1.5 m, model Sekuralt 10150 - Un sac comod pentru transport și depozitare a setului. Compoziție: Poliester și oțel...
184,54Lei.
Centura de siguranta tip ham și șold cu două puncte de fixare - 1 inel D pe piept și 1 inel D pe spate pentru protecție împotriva căderii. 2 inele D laterale pentru poziționare. Curele reglabile la umăr, piept și șold. - CE EN: EN 361:2002,EN 358:1999- Culoare: verde...
443,02Lei.
Ham complex de siguranta cu centura de pozitionare cu două puncte de fixare - un inel în formă de D pe piept și un inel în formă de D pe spate pentru protecție împotriva căderii. Curea și dezlegare rapidă cu un inel în formă de D în partea de sus. Curele reglabile la umeri, piept și talie. - CE EN: ..
299,62Lei.
Poziționare curea, model PALLAS de la KRATOS Safety. Corespunde standardelor europene pentru echipamente și dispozitive de salvare prin ridicare, clasă A - conectori ancoră. Mărime universală, design practic. Suport confortabil în partea din spate. Două puncte de poziționare cu două inele-D de ambe..
149,49Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul HELIOS de la KRATOS Safety. Conformă cu standardul pentru echipamente de protecție personală de tip ham (rămânător de coapsă) și pentru dispozitive de poziționare și limitare. Caracteristici funcționale ale modelului: Ham de fixare confortabil, cu două puncte..
295,16Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul METIS de la KRATOS Safety. Corespunde standardului pentru dispozitive de poziționare și limitare. Caracteristici funcționale ale modelului: Centură reglabilă la piept, picioare și umeri. Confort suplimentar datorită pernelor moi pentru picioare și spate. Două ..
347,26Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul TALOS de la KRATOS Safety. Conformă cu standardul pentru echipamente de protecție împotriva căderilor în înălțime de tip ham (centură talie-șold). Caracteristici funcționale ale modelului: Partea pentru picior, umeri și piept reglabile. Structură cu un singur ..
139,02Lei.
Ham complex de siguranta cu centura de pozitionare  – model URANUS pe KRATOS Safety. Colanul este proiectat, astfel încât să se folosească pentru toate tipurile de lucrări la înălțime.Modelul are patru puncte de suspendare: două puncte sunt pentru fixarea la spate și piept în caz de cădere; cel..
917,62Lei.
Ham lucru la înălțime cu centură și chingi pentru coapse - modelul AGON de la KRATOS Safety. Conform standardului pentru echipamente de protecție personală de tip ham (rămășină de coapsă). Caracteristici funcționale ale modelului: Parte reglabilă pentru picior, umeri și piept. Structură cu 2 puncte..
157,26Lei.
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)