Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Hamuri de siguranta

Hamuri de siguranta - lucrul la înălțime poate fi periculos, dar cu echipamentul de protecție adecvat, vă puteți reduce riscul de accidentare. Oferim o gamă variată de centuri, inclusiv centura de siguranță pentru lucru la înălțime și centura complexă pentru lucru la înălțime, ideale pentru orice mediu de lucru. Investește în siguranța personală cu hamul de siguranță, un element esențial pentru profesioniștii care lucrează la înălțime. Asigură-te că fiecare activitate este protejată cu centura de lucru la înălțime, menită să facă față celor mai exigente cerințe.

Centură de siguranță tip ham bicoloră SEKURALT LIGHT 5 PLUS
Out Of Stock
Modelul cu două puncte de suspensie: față cu inele de poliester și spate cu o curea extensibilă. Curelele pentru picioare sunt, de asemenea, reglabile. Fixare cu curea pentru scaun și centură la piept. Se vinde cu o geantă pentru depozitare și transport. Este fabricat din poliester. Greutatea este d..
167,74Lei.
Modelul are două puncte de suspendare: unul frontal cu inele din poliester și unul posterior cu o curea de prelungire pe spate. Curelele pentru picioare sunt, de asemenea, reglabile. Se fixează cu o curea pe scaun și un centură pe piept. Este fabricat din poliester. Greutatea este de 750 de grame. ..
124,16Lei.
Modelul hamului cu două puncte de prindere: unul frontal cu două inele din poliester și unul posterior cu o curea de extindere. Curelele pentru picioare sunt de asemenea reglabile. Fixare cu o curea pentru scaun și o curea pentru piept. Curelele pentru coapse sunt întărite cu o căptușeală. Doi inele..
242,29Lei.
Modelul are un singur punct de suspendare și o curea de prelungire pe spate. Curelele pentru picioare sunt de asemenea reglabile. Se fixează cu o curea la scaun și un centurion la piept. Este făcut din poliester. Greutatea este de 670 de grame. Compoziție: poliester. Greutate: 670 grame. Mărime: uni..
110,78Lei.
Modelul de ham cu un singur punct de suspensie pe spate, cu o curea de prelungire. Punct de fixare frontal cu o curea de reglare. Inel D superioară în formă de D. Curelele de umăr sunt întărite cu curele de poliester și inel D, care servește pentru conectarea echipamentului de salvare. Produsul este..
229,95Lei.
Setul este compus din componente de bază și ar trebui utilizat până la înălțimea permisă. Preferat în condiții de lucru înalte, jocuri sportive și turism. Componente: Ham cu centură model Sekuralt 4 plus - 2 carabine model Sekuralt 981 - Cablu de legare static de 1,5 m model Sekuralt 10150 - Geantă ..
318,94Lei.
Ham cu două elemente de fixare. 2 bucle textile perfect plasate pentru prinderea pieptului si un inel in D pentru prinderea spatelui pentru a preveni caderea. 2 inele laterale pentru pozitionare in lucru. Bretele reglabile pentru umăr și talie.- CE EN: EN 361:2002, EN 358:1999- Culoarea gri..
1.224,96Lei.
Centura de siguranta tip ham și șold cu două puncte de fixare - 1 inel D pe piept și 1 inel D pe spate pentru protecție împotriva căderii. 2 inele D laterale pentru poziționare. Curele reglabile la umăr, piept și șold. - CE EN: EN 361:2002,EN 358:1999- Culoare: verde...
443,02Lei.
Ham complex de siguranta cu centura de pozitionare cu două puncte de fixare - un inel în formă de D pe piept și un inel în formă de D pe spate pentru protecție împotriva căderii. Curea și dezlegare rapidă cu un inel în formă de D în partea de sus. Curele reglabile la umeri, piept și talie. - CE EN: ..
299,62Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul HELIOS de la KRATOS Safety. Conformă cu standardul pentru echipamente de protecție personală de tip ham (rămânător de coapsă) și pentru dispozitive de poziționare și limitare. Caracteristici funcționale ale modelului: Ham de fixare confortabil, cu două puncte..
295,16Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul METIS de la KRATOS Safety. Corespunde standardului pentru dispozitive de poziționare și limitare. Caracteristici funcționale ale modelului: Centură reglabilă la piept, picioare și umeri. Confort suplimentar datorită pernelor moi pentru picioare și spate. Două ..
347,26Lei.
Centura de siguranta tip ham - modelul TALOS de la KRATOS Safety. Conformă cu standardul pentru echipamente de protecție împotriva căderilor în înălțime de tip ham (centură talie-șold). Caracteristici funcționale ale modelului: Partea pentru picior, umeri și piept reglabile. Structură cu un singur ..
139,02Lei.
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)