Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Linii de asigurare

Linii de asigurare - descoperă gama noastră astăzi și adaugă un plus de siguranță la fiecare activitate profesională!

Linia de asigurare cu funcție de auto-înfășurare. Fabricată din oțel galvanizat rezistent și carcasă sintetică. Lungime de 20 m, cu diametru de 4,5 mm.Compoziție: oțel galvanizat, carcasă sintetică, diametru de 4,5 mm.Lungime de 20 m...
2.137,54Lei.
Dispozitiv de blocare cu o lungime de 3,5 metri și o lățime de 25 mm. Curea retractabilă. Carabină din oțel cu deschidere automată de 11,5 mm. Carabină ovală din oțel pentru atașarea la un punct de sprijin cu o deschidere de 20 mm.Dimensiuni: Lungime: 3,5 m...
794,85Lei.
Dispozitiv de blocare împotriva căderii cu curea retractabilă de 21 mm din Technora®. Lungime de 2 m. Absorbant de energie și carabină pivotantă. Carabină ovală din aluminiu pentru fixarea la un punct de sprijin cu orificiu de 21,5 mm. Produs care asigură protecție sigură împotriva căderilor în înăl..
714,53Lei.
Un set profesional pentru asigurarea la locul de muncă, potrivit pentru spații înguste sau închise, pentru urcare și coborâre. Setul include:1 bucățică trepied din aluminiu cu clește și sac1 bucățică troliu de salvare - lungime 20 m cu placă de legătură1 bucățică linie de asigurare auto-înfășurătoar..
7.441,09Lei.
Dispozitiv de blocare din colecția BLOCK de la KRATOS Safety. Toate mecanismele de blocare din colecție sunt conforme cu standardul pentru dispozitivele de frânare retractabile. Caracteristici funcționale ale modelului: - Carcasa este fabricată din aliaj de aluminiu. - Dispozitivul include, de asem..
1.756,57Lei.
Dispozitivul de blocare din colecția BLOCK de la KRATOS Safety. Toți blocatoarele din colecție sunt conforme cu standardul european pentru dispozitivele de frânare retractabile. Caracteristici funcționale ale modelului: - Învelișul este fabricat din aliaj de aluminiu. - Dispozitivul include, de ase..
552,69Lei.
Dispozitivul de blocare din colecția BLOCK de la KRATOS Safety. Toate dispozitivele din colecție îndeplinesc cerințele de bază pentru dispozitivele de frânare extensibile.Caracteristici funcționale ale modelului:Învelișul este fabricat din aliaj de aluminiu.Cablu de oțel galvanizat cu diametru de 4,..
2.118,22Lei.
Dispozitiv de blocare pentru înălțimi mari, model din colecția BLOCK de la KRATOS Safety. Toate dispozitivele din această serie îndeplinesc cerințele de bază pentru dispozitivele de frânare retractabile. Caracteristici funcționale ale modelului: Învelișul este realizat din aliaj de aluminiu. Cablu ..
2.639,88Lei.
Dispozitiv de blocare - 20 de metri.Seria BLOCK a mărcii Kratos. Mecanismul respectă standardul pentru dispozitivele de frânare retractabile.Descriere:Un blocant sigur și bine aprovizionat - cea mai lungă dimensiune din colecție. Cu părți funcționale:Funie de otel - galvanizata - diametru 4,8 mm.Car..
3.067,42Lei.
Dispozitivul de blocare din colecția BLOCK de la KRATOS Safety. Toate blocatoarele din colecție îndeplinesc cerințele pentru dispozitivele de frânare retractabile. Caracteristici funcționale ale modelului: Învelișul este fabricat din aliaj de aluminiu. Dispozitivul include: cablu de oțel galvanizat..
1.930,48Lei.
Steața mobilă cu trei picioare, modelul TRIPOD de la KRATOS Safety. Corespunde standardului european pentru curele și conectori fiabili utilizați în sistemele de protecție individuală pentru lucrul la înălțime. Structura are următoarele caracteristici funcționale: - Modelul este un ham cu centură î..
5.025,62Lei.
Lebădă pentru suportul cu trei picioare (tripod), model WINCH de la KRATOS Safety. Corespunde standardului european pentru echipamente și dispozitive de salvare prin ridicare, clasa A - conectori ancora. Caracteristici funcționale ale modelului:Design și mecanism clasic.Dimensiune: 20 m. Standard:..
3.319,94Lei.
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)