Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Masti integrale, Semimasti

Măști și semimăști de protecție, concepute pentru a oferi siguranță maximă în medii diverse. Fie că ai nevoie de o mască integrală pentru protecție completă sau de o semimască pentru un confort sporit, magazinul nostru are tot ce ai nevoie. Avem și măști de protecție special concepute pentru sudură și gaze toxice, asigurându-ți o protecție adecvată în situații variate

Filtrul de sudură TH9 - destinat căștilor din seria HELM de la marca Climax Descriere: Seria RIMO oferă sudorilor filtre cu întunecare de la 4 la 14, în clasa optică 1. Dimensiuni în milimetri: 110x90..
3,62Lei.
Casca de protecție cu mască tip (NOU) Casca de protecție cu mască tip (NOU)
-23 % Out Of Stock
Un scut facial de protecție pentru protejarea completă a feței și reducerea impactului direct. Material: veralit (PETG) - rezistent la șocuri, condiții atmosferice și substanțe chimice. Descriere: - Cască care acoperă și protejează OCHII, NASUL și GURA. - Pentru UTILIZARE MULTIPLĂ. - Restricționea..
30,24Lei. 39,38Lei.
Bandă cu memorie de formă, parte a colecției FLASHY de la Bolle, cu cască de sudură.Caracteristici generale ale căștii și părților sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de top, design sportiv și formă ergonomică.Casca potrivita pentru diferite tipuri de sudare datorita rezistentei excelente la te..
67,73Lei.
Bandă pentru cap ca parte a colecției FLASHY a lui Bolle.Caracteristici generale ale căștii și părților sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de top, design sportiv și formă ergonomică.Casca potrivita pentru diferite tipuri de sudare datorita rezistentei excelente la temperaturi in intervalul: -5..
15,75Lei.
Casca de sudură - modelul HELM de la Starline - conform cerințelor de protecție individuală a ochilor și a lucrului legat de sudură.Caracteristici ale căștii: Model din poliamidă. Cu o carcasă rezistentă. Filtru care poate fi înlocuit.Benzuță pentru cap, reglabilă pentru un confort de lucru mai mare..
59,40Lei.
Cască de sudură - modelul FLASHY de la Bolle - fabricată conform tuturor standardelor care garantează protecția ochilor la sudare, protecție împotriva obiectelor căzute și accesorii care susțin aceeași protecție.Caracteristici ale căștii:Vizibilitate panoramică XXL; optică de cea mai înaltă clasă, d..
1.376,31Lei.
Filtrele de sudură în parametrii 5-8 / 9-13 - din colecția FLASHY de la Bolle - sunt utilizate pentru sudarea cu cască din colecție.Caracteristicile căștii și ale componentelor sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de cea mai înaltă clasă, design sportiv și formă ergonomică.Cască potrivită pentru..
1.077,09Lei.
Filtru de sudură - pentru modelele de căști de sudură GLOW și MASK de la Starline. Aceste modele presupun înlocuirea filtrului. Filtru seria CLEAR, sticlă transparentă. Dimensiune: 110x80x3 mm.Standard: EN 166 EN 167 EN 168 EN 169..
0,68Lei.
Filtru de sudură incolor RIMO - pentru casca de sudură HELM de la Climax.Filtru optic, clasa 1. Dimensiuni 110x90 mm...
2,78Lei.
Masca pentru întreaga cap, modelul MINSK din NOMEX. Răspunde cerințelor de protecție personală împotriva căldurii și flăcării, precum și în medii periculoase pentru față. Caracteristici generale ale măștii: Fabricată cu două orificii pentru ochi. Poate fi utilizată cu ochelari de protecție. Standar..
201,00Lei.
îndeplinește cerințele pentru echipamente de protecție de tip plasă pentru protecția ochilor și a feței.Caracteristici generale ale modelului:Este fabricată dintr-un material metalic, fiind finisată ca o vizieră de tip plasă transparentă cu o îmbrăcăminte densă și un mâner.Dimensiuni: 20 pe 32 cm.St..
66,70Lei.
Plasă metalică pentru protecția feței, modelul JAM de la Climax, cu înveliș și antifon. Caracteristici generale ale modelului: Este fabricat din material metalic, finisat ca o vizieră facială tip plasă transparentă cu înveliș dens și mâner. Antifon cu SNR 22dB. Dimensiuni: 20 pe 32 cm. Standard: ..
151,59Lei.
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)