Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Protectia Capului, Casti de protectie

Protectia Capului, Casti de protectie - oferindu-ți soluții fiabile și confortabile pentru orice mediu de lucru. Cască de protecție pentru construcții, casca pentru șantier sau casca cu vizieră – indiferent de necesitățile tale specifice, avem produse de înaltă calitate potrivite pentru tine. Alege o cască de protecție tip șapcă pentru un aspect mai modern și un confort sporit. Cu echipamentul nostru pentru protecția capului, poți lucra în siguranță și cu încredere. 

Adaptor pentru scut de protecție este universal ca mărime. Funcționează prin intermediul unui sistem de etanșare cu arc. Plastica sau materialul anodizat din aluminiu sunt flexibile și asigură deschiderea sub un unghi drept cu două clicuri. Compoziție: aluminiu anodizat sau plastic...
38,59Lei.
Cagula din polar LEO Cagula din polar LEO
Out Of Stock
Cagulă din polar, care menține temperatura corpului în limite naturale. Materialul este extrem de elastic, antibacterian și permite trecerea aerului. Podkașnikul este ușor de întreținut și este potrivit pentru purtare zilnică. Material: 95% poliamidă, 5% elastan, 185 g/m²...
30,71Lei.
Cagulă din textile Cagulă din textile
Out Of Stock
Un suport confortabil care protejează și la temperaturi mai scăzute. Este fabricat dintr-un material rezistent și elastic, ușor de întreținut, deoarece se usucă rapid. Material: 95% poliamidă, 5% elastan, 280 g/m²...
37,28Lei.
Casca ventilată pentru lucru în condiții grele. Modelul este din ABS, cu o vizieră scurtă, care asigură o bună vizibilitate și o protecție pentru ochi care se rotește la 180°. Dispune de orificii de ventilare. Design inovator cu disc senzor 3M™ Uvicator™, care furnizează informații când casca este e..
137,03Lei.
Cască neventilată pentru condiții grele de lucru. Modelul este din ABS cu vizieră scurtă, asigurând o bună vizibilitate și o protecție pentru ochi care se rotește la 180°. Design inovator cu disc senzorial 3M™ Uvicator™, oferind informații atunci când casca este expusă excesiv la radiații UV și este..
168,84Lei.
Cască neventilată cu fixare în șase puncte și carcasă de plastic. Modelul are o bandă textilă interioară și este fabricat din polietilenă de înaltă densitate de înaltă calitate și duze pentru o ventilație ușoară. MATERIAL: HDPE (polietilenă de înaltă densitate) cu duze pentru ventilare CARCASĂ: pla..
17,33Lei.
Casca protectia muncii rezistentă la UV cu fixare în patru puncte și carcasă de plastic. Cască are protecție împotriva șocurilor electrice de până la 400 V și o durată de utilizare de 3 ani.MATERIAL: HDPE, rezistent la UCARCASĂ: plasticFIXARE: în patru puncte, Fas TracGREUTATE: 360 gramePROTECȚIE ÎM..
48,83Lei.
Cască de protecție pentru condiții grele de lucru cu orificii de ventilație. Modelul este din ABS și are o vizieră scurtă pentru o bună vizibilitate. Cu bandă de învârtire de 180°. Design modern cu disc senzor 3M™ Uvicator™, care indică când casca a fost expusă prea mult la radiațiile UV și este tim..
137,03Lei.
Cască de protecție santier cu glisor, fabricată din polietilenă cu densitate mare, de culoare roșie. În interiorul căștii, pentru confort maxim al capului, este amplasată o bandă textilă. Material: HDPE (polietilenă cu densitate mare) cu orificii de ventilație. Înveliș: plastic. Fixare: cu șase ..
17,33Lei.
Casca protectia muncii ventilată într-o culoare albastru deschis, cu fixare în șase puncte și o carcasă din plastic. Modelul are o bandă textilă interioară și este fabricat din polietilenă de înaltă densitate de înaltă calitate și duze pentru o ventilare ușoară. MATERIAL: HDPE (Polietilenă de ..
17,33Lei.
Casca de protectie santier neventilată de culoare galbenă distinctivă, cu fixare în șase puncte și vizieră din plastic. Modelul are o bandă textilă interioară și este fabricat din polietilenă de înaltă densitate de înaltă calitate și duze pentru o ventilare ușoară. MATERIAL: HDPE (Polietilenă de în..
17,33Lei.
Cască de protecție cu orificii de ventilare și potrivită pentru lucrul în condiții grele. Cască din ABS cu vizieră scurtă, asigurând o vizibilitate foarte bună. Cu bandă de fixare rotativă la 180°. Design nou și modern cu disc senzorial 3M™ Uvicator™, care furnizează informații când casca este expus..
137,03Lei.
Afişare 1 - 12 din 105 (9 pagini)