Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Detectoare de gaze

Detectoare de gaze, instrumente esențiale pentru siguranța și securitatea locuinței tale sau a spațiilor comerciale. Indiferent dacă alegi un detector de gaze portabil pentru mobilitate maximă sau un detector de gaze wireless pentru o instalare simplă, produsele noastre te protejează eficient împotriva scurgerilor de gaze periculoase. Beneficiază de tehnologia avansată și precizia oferită de un detector de gaze pe scara blocului, asigurându-ți liniștea și siguranța în orice context. 

Detector portabil de monoxid de carbon SENKO MONOGAS CO
Out Of Stock
Detectorul detectează monoxidul de carbon din aer. Este ușor de transportat și, prin intermediul senzorilor infraroșu, măsoară concentrația de gaze. Este extrem de compact și, în același timp, rezistent în condiții industriale dificile, cu protecție IP66/77. Bateria este durabilă - poate rezista pân..
1.232,96Lei.
Detector de gaze pentru detectarea prezenței de monoxid de carbon în aer. Ușor, convenabil și practic, detectorul de gaz detectează rapid saturarea gazelor. Modelul este proiectat pentru a funcționa în condiții industriale, având protecție IP66/77.Detectorul portabil de gaz este proiectat pentru a d..
928,20Lei.
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)