Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Masca cu supapa

Masca cu supapa ideale pentru a asigura o protecție de încredere în medii diverse. Alege masca ffp2 cu supapa pentru o filtrare superioară a particulelor fine și pentru a-ți proteja eficient respirația în orice situație. Optează pentru confort și protecție împotriva prafului fin cu o masca praf cu supapa integrată, care asigură o respirație ușoară și filtrare superioară. 

Mască de protecție facială reutilizabilă MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă MSK-D18
-43 %
Măști de protecție cu preț redus filtrante pentru față fabricate din material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Masca de protecție acoperă zonele din jurul nasului și gurii. Se fixează pe cap cu ajutorul elasticelor, iar dimensiunea este universală. Caracteristici: Tip: Mască de pr..
5,20Lei. 9,14Lei.
Mască de protecție facială reutilizabilă, 100 bucăți, MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă, 100 bucăți, MSK-D18
-42 %
Această mască de protecție filtrantă este fabricată dintr-un material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Mască de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se prinde pe cap cu ajutorul elasticelor, iar dimensiunea este universală. Pachet de 100 de bucăți. Caracteristi..
459,59Lei. 787,50Lei.
Mască de protecție facială reutilizabilă, 20 bucăți MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă, 20 bucăți MSK-D18
-39 %
Macsa de protecție pentru față este fabricat dintr-un material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Masca de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se prinde pe cap cu ajutorul elasticelor, având o mărime universală. Pachet de 20 de bucăți. Caracteristici: Tip: Mască de ..
103,64Lei. 170,10Lei.
Mască de protecție pentru față reutilizabilă, 50 bucăți MSK-D18 Mască de protecție pentru față reutilizabilă, 50 bucăți MSK-D18
-42 %
Mască de protecție facială este fabricat din material textil nețesut, umplut cu vată de silicon. Masca de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se fixează pe cap cu ajutorul elasticelor, având o mărime universală. Pachetul conține 50 de bucăți. Caracteristici: Tip: Mască de protecție..
236,25Lei. 409,50Lei.
O mască de protecție diferită și interesantă pentru față. Modelul are un design mai fresh, realizat din materiale de calitate, pentru a oferi confort în timpul purtării.O mască reutilizabilă. Este recomandat să fie spălată după fiecare purtare.Mărime: universală.Compoziție: 50% PE / 50% P 140g/m².Nu..
5,70Lei.
Mască de protecție textilă reutilizabilă. Modelul este realizat într-o mărime universală, pentru a fi potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii.Materialul este de calitate și ușor, pentru a oferi confort în timpul utilizării.Produsul nu este medical. Este recomandat să spălați masca după fiec..
5,70Lei.
O mască de protecție densă și de calitate, reutilizabilă, care protejează gura și zona nasului. Este fabricată dintr-un material rezistent și durabil. Materialul este respirabil, pentru a oferi confort suplimentar. Este recomandat să spălați masca după fiecare utilizare.Mărime: universală.Compoziți..
5,70Lei.
O mască de protecție textilă de culoare roz. Modelul protejează zona din jurul gurii și a nasului. Este fabricată dintr-un material de calitate, asigurând mai multă rezistență.Mască potrivită pentru utilizare repetată. Este recomandat să fie spălată după fiecare utilizare.Mărime: universală.Compoziț..
5,70Lei.
Mască  de protectie de neopren de protecție reutilizabilă 1 buc. / NFIL - Pachet 1
-29 %
Această mască de protecție din neopren este reutilizabilă. Este fabricată dintr-un material respirabil filtrant, rezistent la formarea de ciuperci și bacterii. Se caracterizează prin nivel înalt de impermeabilitate și elasticitate. Caracteristici: ✓ Dimensiune universală potrivită pentru toate vârs..
11,03Lei. 15,44Lei.
Mască de protecție din neopren reutilizabilă, culoare bordo - 1 bucată / NFIL - Pachet 1-R
-29 %
Această mască de protecție din neopren este reutilizabilă. Este fabricată dintr-un material respirabil, rezistent la formarea de ciuperci și bacterii. Se caracterizează prin nivel ridicat de impermeabilitate și elasticitate. Caracteristici: ✓ Mărime universală, potrivită pentru toate vârstele ✓ Mat..
11,03Lei. 15,44Lei.
Mască neopren albă de protecție reutilizabilă - 1 bucată / NFIL - Pack 1-W
-29 %
Mască de neopren de protecție reutilizabilă. Fabricată dintr-un material respirabil filtrant, rezistent la formarea de ciuperci și bacterii. Se caracterizează prin nivel înalt de impermeabilitate și elasticitate. Caracteristici: ✓ Mărime universală potrivită pentru toate vârstele ✓ Material de neop..
11,03Lei. 15,44Lei.
O mască textilă rezistentă, potrivită pentru utilizare repetată în protecția respiratorie. Modelul este destinat să acopere zona gurii și a nasului.Calitatea și materialul respirabil al modelului oferă mai mult confort în timpul purtării. Se recomandă spălarea măștii după fiecare utilizare.Mărime: u..
5,70Lei.
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)