Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Masca de protectie

Masca de protecție este un echipament esențial pentru a vă proteja împotriva agenților nocivi din aer, cum ar fi particulele, gazele și vaporii.  Măști de protecție, concepute pentru a vă oferi o protecție eficientă în diverse medii. Fie că aveți nevoie de o masca de protectie fata pentru utilizare medicală sau de o masca de protectie chimica pentru a vă proteja împotriva substanțelor toxice, suntem aici să vă oferim soluții adaptate. Pentru o protecție superioară împotriva particulelor fine, optați pentru o masca de protectie ffp2 sau masca de protectie ffp3. 

Mască de unică folosință cu trei straturi
-36 %
Mască de unică folosință de înaltă calitate potrivită pentru personalul medical, pacienți și cei din jur care doresc să se protejeze. Masca este de tipul cunoscut sub numele de măști chirurgicale din seria B-Well.Descriere: Mască cu trei straturi cu fixare elastică.Compoziție: Material textil non-țe..
1,10Lei. 1,73Lei.
Mască de protecție - seria B-well's OXYGEN - pentru profesioniștii care lucrează în medicină. Poate fi folosit atât de pacienți, cât și de persoanele care suferă de boli respiratorii sau răceli pentru a-i proteja pe ceilalți. Descriere: Masca cu trei straturi și fixare elastică. Într-un pachet - 50..
11,13Lei.
Măști filtrante tristrat pentru utilizare multiplă, 100 de bucăți într-un pachet / MSK - PNG
-42 %
Mască facială filtrantă cu 3 straturi de protecție, potrivită pentru utilizare repetată. Mască are umplutură interioară din material nețesut și partea frontală din bumbac 100% ranfors pentru protecție suplimentară și moale la atingerea pielii feței. Pachetul include 100 de măști. Cantitățile sunt l..
633,15Lei. 1.099,35Lei.
 1+1 Pachet - Cască de protecție tip mască și mască de bumbac reutilizabilă
-39 %
Aproveșteți de pachetul nostru promoțional: Cască de protecție tip mască și mască de bumbac reutilizabilă.Descrierea produselor:Cască de protecție:Cască de protecție pentru protejarea completă a feței și limitarea impactului direct. Material: veralit (PETG) - rezistent la șocuri, condiții atmosferic..
30,24Lei. 49,77Lei.
1+1 Pachet - Mănuși de lucru 100 de bucăți și Mască de bumbac reutilizabilă
-14 %
Aproveșteți oferta noastră promoțională: Mănuși de lucru 100 de bucăți și mască de bumbac reutilizabilă.Descrierea produselor:Mănuși de lucru din latex.Mănuși de protectie din latex - modelul SENSE - pentru uz unic. Mănuși latex ieftine 100 buc.Conform cerințelor standard pentru mănuși medicale..
71,14Lei. 82,53Lei.
1+1 Pachet - Mască de neopren de protecție și Mască de bumbac reutilizabilă
-37 %
Aprovețiți pachetul nostru promoțional: Mască de neopren de protecție și mască de bumbac reutilizabilă.Descrierea produselor:Mască de neopren de protecție:Mască de neopren de protecție reutilizabilă. Fabricată dintr-un material respirabil filtrant rezistent la formarea ciupercilor și bacteriilor. Se..
16,14Lei. 25,83Lei.
Mască de protecție facială reutilizabilă MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă MSK-D18
-43 %
Măști de protecție cu preț redus filtrante pentru față fabricate din material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Masca de protecție acoperă zonele din jurul nasului și gurii. Se fixează pe cap cu ajutorul elasticelor, iar dimensiunea este universală. Caracteristici: Tip: Mască de pr..
5,20Lei. 9,14Lei.
Mască de protecție facială reutilizabilă, 100 bucăți, MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă, 100 bucăți, MSK-D18
-42 %
Această mască de protecție filtrantă este fabricată dintr-un material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Mască de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se prinde pe cap cu ajutorul elasticelor, iar dimensiunea este universală. Pachet de 100 de bucăți. Caracteristi..
459,59Lei. 787,50Lei.
Mască de protecție facială reutilizabilă, 20 bucăți MSK-D18 Mască de protecție facială reutilizabilă, 20 bucăți MSK-D18
-39 %
Macsa de protecție pentru față este fabricat dintr-un material textil non-țesut cu umplutură din vată de silicon. Masca de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se prinde pe cap cu ajutorul elasticelor, având o mărime universală. Pachet de 20 de bucăți. Caracteristici: Tip: Mască de ..
103,64Lei. 170,10Lei.
Mască de protecție pentru față reutilizabilă, 50 bucăți MSK-D18 Mască de protecție pentru față reutilizabilă, 50 bucăți MSK-D18
-42 %
Mască de protecție facială este fabricat din material textil nețesut, umplut cu vată de silicon. Masca de protecție acoperă zona din jurul nasului și a gurii. Se fixează pe cap cu ajutorul elasticelor, având o mărime universală. Pachetul conține 50 de bucăți. Caracteristici: Tip: Mască de protecție..
236,25Lei. 409,50Lei.
Mască filtrantă cu trei straturi, reutilizabilă, 1 bucată / MSK - PNG - Pack1
-37 %
Mască de protecție facială filtrantă cu 3 straturi, potrivită pentru utilizare repetată. Mască cu umplutură filtrantă din material nețesut și parte frontală din bumbac 100% ranfors pentru protecție și moale la atingerea cu pielea feței. Cantitățile sunt limitate. Comenzile sunt expediate în ordine..
6,93Lei. 11,00Lei.
Mască de protecție pentru întregul față cu două prinderi cu sistem de înșurubare. Fixarea se face cu patru puncte prin curele de ajustare care sunt pe cap. Asigură protecție împotriva particulelor fine de praf, gazelor și vaporilor. Filtrele se comandă în funcție de substanța periculoasă din mediul ..
882,00Lei.
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)