Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Masca de protectie cu 1 filtru

Masca de protectie cu 1 filtru, concepute pentru a vă oferi o protecție superioară în mediile de lucru solicitante. Fiecare masca cu filtru din gama noastră oferă o barieră eficientă împotriva particulelor fine și aerosolilor, asigurându-vă că respirați în siguranță. Alegeți din varietatea noastră de masti de protectie cu filtru, inclusiv cele de la branduri de încredere precum masca 3M cu filtru. 

Semimasca - modelul EVIOR de la Climax - cu un singur filtru.Aplicație ABEK1 - combină filtrele pentru protecție împotriva: gazelor și vaporilor organici cu punctul de fierbere peste 65°C; gazelor și vaporilor anorganici; dioxidului de sulf și gazelor și vaporilor acizi.Clasa 1: concentrația maximă ..
109,12Lei.
Filtre din seria DIRAN 400 - pentru măști semifațare și integrale.Model: 401 P3. Filtru de respirație combinat potrivit pentru particule otrăvitoare. Scop – pentru măști cu un filtru înlocuibil.IMPORTANT: Măștile cu filtru sunt folosite după o analiză a substanțelor nocive din mediul de lucru. Aerul..
42,92Lei.
Filtre masca din seria DIRAN 400 – concepute pentru măști cu un filtru înlocuibil. Pentru măști pe jumătate și pe toată fața.Model: 413 K2. Aplicație pentru protecție împotriva amoniacului și a compușilor organici derivați din amoniac.Filtru adecvat, clasa 2, pentru max. concentrația permisă de gaz:..
61,58Lei.
Filtrele din seria DIRAN 400 - potrivite pentru o mască cu un filtru schimbabil. Pentru măști de jumătate și măști integrale.Model: 415 ABEK2. Aplicație care combina filtrele pentru protecție împotriva: gazelor organice și vapori cu punctul de fierbere peste 65°C; gaze și vapori anorganici; dioxid d..
80,46Lei.
Filtrul din seria DIRAN 400 - destinat măștilor cu un filtru înlocuibil. Pentru măști semifețe și integrale. Model: 422 AXP3. Filtru respirator combinat care acoperă clasele de gaze organice și vapori cu punct de fierbere sub 65°C; pentru particule toxice. IMPORTANT: Măștile filtrante și diferitele..
96,71Lei.
Filtru pentru masca model EVIOR de la ClimaxAplicarea filtrului EVIOR F, pentru ABEK1, combină filtrele de protecție împotriva: gazelor organice și vapori cu punct de fierbere peste 65°C; gazelor și vaporilor anorganici; dioxidului de sulf și gazelor și vaporilor acizi.Clasa 1: concentrația maximă p..
43,65Lei.
Filtrul din seria DIRAN 400 - pentru măști cu un filtru schimbabil. Pentru mască integrală.Model: 421 A2P3R. Filtru respirator combinat care acoperă clasele de gaze organice și vapori, și particule toxice.Filtrul adecvat de clasă 2 pentru concentrația maximă permisă a gazului: 5000 ml/m³ sau 0.5% vo..
79,96Lei.
Filtrele din seria DIRAN 400 - potrivite pentru măști cu un singur filtru schimbabil. Pentru măști semifațiale și integrale.Model: 424 ABEK1P3. Filtru respirator combinat care acoperă clasele de gaze organice și vapori cu punct de fierbere peste 65°C; gaze și vapori anorganici; dioxid de sulf și gaz..
95,50Lei.
Filtru masca din seria DIRAN 400 – concepute pentru măști cu un filtru înlocuibil. Pentru măști pe jumătate și pe toată fața.Model: 425 ABEK2P3. Clase de acoperire a filtrului de respirație combinat pentru gaze și vapori organici punctul de fierbere peste 65°C; gaze și vapori anorganici; dioxid de s..
103,48Lei.
Filtru masca din seria DIRAN 400 - pentru măști semiacoperitoare și acoperitoare complet.Modelul: 430 ABEK2HgP3 este destinat măștilor cu un singur filtru interschimbabil. Filtrul respirator combinat acoperă clasele pentru gaze organice și vapori cu punct de fierbere peste 65°C; gaze și vapori anorg..
122,38Lei.
Filtre masca din seria DIRAN 400 - destinat pentru o mască cu un filtru schimbabil. Pentru măști semi-faciale și integrale.Model: 411 A2. Aplicație pentru protecție împotriva gazelor și vapori organici (cu un punct de fierbere mai mare de 65 de grade Celsius).Filtru adecvat, clasă 2, pentru concentr..
41,69Lei.
Filtru de mască pentru modelul AURA de la Climax Aplicație conform specificațiilor tehnice și standardului, filtrul P3 pentru măști protejează împotriva particulelor de praf. Oferim o varietate de măști și filtre de protecție pentru profesioniști, astfel încât să puteți alege exact ceea ce aveți ne..
41,24Lei.
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)