Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Masca de protectie cu sistem de filtrare

Masca de protectie cu sistem de filtrare create pentru a vă oferi o protecție de încredere în fața pericolelor cotidiene. Masca de protectie praf este proiectată pentru a oferi o barieră eficientă împotriva particulelor fine, în timp ce masca de protectie chimica asigură o protecție adecvată împotriva substanțelor nocive. Experimentează siguranța și confortul în orice mediu cu masti protectie vapori toxici și masti de protectie chimica, inclusiv cele cu filtre de carbon pentru o filtrare superioară. 

Semimasca cu două orificii pentru protecție împotriva prafului, gazelor și acizilor. Poate fi folosit în lucrul cu piatră, lemn, în timpul șlefuiri, vopsire, sudură și altele. Modelul se potrivește perfect pe față datorită garniturii de cauciuc. Válvula de silicon pentru inhalare/exhalare este monta..
64,31Lei.
Modelul este o semimasca cu două prinderi cu baionetă. Se aplică în doar trei pași. Calități îmbunătățite pentru confort și protecție în medii industriale: protecție la vopsire, sudură, șlefuire, lucru cu azbest și altele. NOTĂ: Se vând FĂRĂ FILTRE. Contactați pentru consultare privind alegerea. Pot..
231,53Lei.
Mască de protecție din cauciuc cu o singură supapă. Masca protejează perfect împotriva gazelor, acizilor și prafului. Este utilizată în lucrul cu marmură, lemn, vopsele, D.I.Y. Supapa de inhalare/exhalare din silicon este montată pe o bază rezistentă din plastic și este protejată cu o capac. Se potr..
60,38Lei.
Semimasca cu două orificii cu filet standard. Se montează doar în trei pași. Calități întărite pentru confort și protecție în medii industriale: cupă nasală MultiFlex, reglare ușoară cu curele late și brățară. NOTĂ: Se vând FĂRĂ FILTRE. Contactați-ne pentru consultare privind alegerea. Se vinde fără..
282,98Lei.
Mască este un produs inovator, cu o singură gaură. Acoperă gura, bărbia și nasul. Este reglabilă cu o curea care are patru puncte de fixare. Ventilul de silicon este în mijlocul măștii și este protejat de un capac. Este folosită pentru o varietate de lucrări: în industria ușoară și grea, pentru vops..
67,20Lei.
Semimascadin seria Advantage, cu un confort și un design excepțional, care îndeplinește toate cerințele pentru echipamentul de protecție. Răspunde în totalitate cerințelor și preferințelor individuale ale utilizatorului. Masca se vinde fără filtre, care se comandă separat, în funcție de caracteristi..
105,53Lei.
Masca semi-facială cu două orificii pentru utilizare repetată este fabricată dintr-un material de silicon de înaltă calitate, garantând confort și potrivire perfectă pe față. Masca are o supapă mare pentru expirare, care asigură confort optim în timpul respirației. Masca se vinde fără filtre!Caracte..
33,86Lei.
Filtre de protecție 6055 A2 cu atașament cu baionetă pentru mască semi-față 3M 6200. Potrivite pentru protecția împotriva gazelor organice și vaporilor cu punct de fierbere > 65 °C și vapori anorganici.Cadou mască semi-față 3M 6200 sau 3M 6300 la comanda a 4 seturi de filtre!..
86,10Lei.
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)