Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Bonete de unica folosinta

Bonete de unică folosință sunt o modalitate excelentă de a vă proteja părul de murdărie, praf și alte substanțe. Oferim cele mai rafinate bonete medicale unica folosinta și bonete bucatar unica folosinta. 

Boneta este clasică, este făcută din polipropilenă non-țesută. Este de unică folosință. Mărimea este universală. Se vinde într-un pachet de 100 de bucăți. Compoziție: polipropilenă non-țesută Mărime: universală Număr în pachet: 100...
20,74Lei.
Boneta cu elastic este de dimensiune universala si se utilizeaza o singura data. Este fabricata din polipropilena.Marime: universalaCutie: 100 bucati...
7,88Lei.
Bonetă din polipropilenă de unică folosință, cu elastic. Mărime: universal. Număr în cutie: 100. Culoare: albastru...
12,08Lei.
Bonete de unica folosinta – seria FEATHER pe B-well – pentru profesioniști care lucrează într-un mediu specific care necesită izolarea părului.Descriere:Culoare albă.Boneta de lucru tip "armonică". Într-un ambalaj – 100 de bucăți.Modelul este din material nețesut. Designul are elastic unic.Linia noa..
9,58Lei.
Boneta de lucru - seria FEATHER de la B-well - pentru profesioniști care lucrează într-un mediu specific care necesită izolarea părului. Descriere:Culoare albastru deschis. Bonetă tip "armonică" de unică folosință. Într-un pachet sunt 100 de bucăți.Boneta este din material textil non-țesut. Design ..
9,58Lei.
Boneta din polipropilenă pentru uz unic, cu elastic.Mărime: universală. Număr în cutie: 100. Culoare: alb...
12,08Lei.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)