Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Costume medicale

Descoperiți colecția noastră diversificată de costume medicale într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât să puteți găsi cea care vi se potrivește cel mai bine. Avem costume medicale elastice, menite să ofere libertate de mișcare. Costume medicale pentru femei și bărbați sunt create pentru a satisface standardele ridicate ale industriei medicale, garantând calitate și durabilitate. De la costume medicale albe tradiționale la variante de vară, verde sau din bumbac, veți găsi opțiuni adaptate nevoilor dvs. specifice. Costume medicale din bumbac sunt ideale pentru a vă menține confortabili și răcoriți în timpul orelor lungi de lucru. Costume pentru asistente medicale si coltea special concepute pentru a îmbina confortul și profesionalismul într-un mod elegant. Profitați de promoțiile noastre la costumele medicale de înaltă calitate, potrivite pentru toate sezoanele. 

Tunică cu decolteu adânc, trei buzunare și pantaloni cu croială largă și elastic în talie. Confecționat dintr-un material care protejează împotriva transpirației. Compoziție: Bumbac/poliester, 120 g/m²...
76,65Lei.
Set medical de lucru, format din două piese - o tunică și un pantalon. Tunică dreaptă cu decolteu rotund, două buzunare jos și un buzunar la piept. Pantalon drept și confortabil, cu elastic în talie. Confecționat dintr-un material respirabil, care protejează împotriva transpirației și oferă confort ..
76,65Lei.
Uniforma medicala de tunica și pantaloni în culoarea albă. Un set potrivit pentru grădiniță, policlinică și instituții medicale. Materialul pentru îmbrăcăminte este bumbac/poliester 120 g/m². Tunica are mâneci scurte, decolteu în V și două buzunare. Pantalonii au o croială lejeră și talie elastică. ..
76,65Lei.
Costum medical bumbac/poliester constă din două piese - o bluză și o pereche de pantaloni. Bluza este dreaptă, cu decolteu în formă de V, două buzunare în partea de jos și un buzunar în piept. Pantalonii sunt realizați într-un croi drept și confortabil, cu două buzunare și elastic în talie. Material..
90,56Lei.
Tunică cu decolteu adânc, trei buzunare și pantaloni largi cu două buzunare și elastic în talie. Realizată dintr-un material de calitate, care rezistă în timp. Costum medical potrivit de asemenea pentru asistent medical Materie: Bumbac/poliester. Densitate: 120 g/m². Culoare: navy...
90,56Lei.
Setul medical de lucru potrivit si pentru asistent medical constă din două piese - o tunica și o pereche de pantaloni. Tunica are un decolteu în formă de V, două buzunare în partea de jos și unul pe piept. Pantalonii sunt croiți drept și confortabili, cu două buzunare și elastic în talie. Mater..
90,56Lei.
Setul include o tunică și o pereche de pantaloni de culoare roșie. Materialul pentru îmbrăcăminte este bumbac/poliester de 120 g/m². Tunica are mâneci scurte, decolteu adânc și trei buzunare. Pantalonii au un croi larg și o talie elastică. Compoziție: Bumbac/poliester, 120 g/m²...
90,56Lei.
Tunica cu decolteu adânc, trei buzunare și pantaloni cu croială lejeră, cu două buzunare și elastic în talie. Realizată dintr-un material care protejează împotriva transpirației.Material: Bumbac/poliesterDensitate: 120 g/m²Culoare: alb...
81,38Lei.
Costum medical potrivit si pentru asistent medical în două părți - tunica și pantalonul. Tunica este cusută într-un croi drept și confortabil, cu un buzunar pe piept și două buzunare inferioare. Pantalonul are un croi drept cu elastic în talie. Modelul asigură confort pe durata întregii zile de lucr..
90,56Lei.
Setul este format dintr-o tunica și o pereche de pantaloni. Tunica are o croială dreaptă cu un decolteu ascuțit, două buzunare inferioare și unul la piept. Pantalonii au o croială dreaptă confortabilă, cu două buzunare. Materialul este bumbac/poliester, cu o densitate de 120 g/m². Culoarea este bord..
90,56Lei.
Costume medicale din bumbac si poliester, format din două piese - o tunică și o pereche de pantaloni. Tunica are un decolteu în formă de V, două buzunare în partea de jos și un buzunar în piept. Pantalonii au o croială dreaptă și confortabilă, cu două buzunare și o bandă elastică în talie. Confecțio..
90,56Lei.
Setul include o tunică și o pereche de pantaloni de culoare mov. Materialul pentru îmbrăcăminte este bumbac/poliester 120 g/m². Tunica are mâneci scurte, decolteu adânc și trei buzunare. Pantalonii au o croială lejeră și talie elastică. Compoziție: Bumbac/poliester, 120 g/m²...
90,56Lei.
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)