Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Halate de lucru

Îmbrăcați-vă în stil și confort la locul de muncă cu halate de lucru. Indiferent că sunteți în căutarea unui halat de lucru pentru dama sau halat de lucru pentru barbati, gama noastră vă satisface toate preferințele. Halate de lucru albastre adaugă o notă de profesionalism, oferind totodată confortul necesar pentru o zi de muncă activă. 

Halat de bărbați cu mâneci lungi și guler înalt. Modelul are o croială lejeră, un buzunar pe piept și două buzunare frontale. Închiderea se face cu nasturi cu clic. Compoziție: microfibră 100% poliester...
130,46Lei.
Halat de lucru pentru femei cu mâneci lungi, trei buzunare, guler și rever, garnituri colorate contrastante, închidere cu nasturi.  Compoziție: Bumbac / poliester..
62,48Lei.
O sort de bucătar neagră cu două buzunare laterale și un guler.Compoziție: 35% bumbac, 65% poliester, 200 g/m²...
92,40Lei.
Sorț negru, curele reglabile și guler. Unisex. Material mixt: 35% bumbac și 65% poliester, 190 g/m².Compoziție: 35% bumbac/65% poliester, 190 g/m²...
39,90Lei.
Pelerina șorț cu buzunar frontal și curea convenabilă pentru prindere.Compozitie: 65% poliester/35% bumbac..
61,69Lei.
Un sort lung cu guler și buzunar. Modelul este într-o culoare modernă de burgund și are o legătură cu un nasture pentru reglare rapidă.Compoziție: Bumbac/poliester, 190 g/m²..
34,65Lei.
Un sort de lucru rezistent la apă, fabricat din PVC, utilizat pe scară largă în industria alimentară, hoteluri, restaurante, etc.Material: PVCDimensiuni: (90x120 cm)...
12,86Lei.
Un sort lung cu bretele reglabile confortabile. Modelul are o guler larg, două buzunare mari și unul mic, potrivit pentru un pix.Compoziție: 75% bumbac, 23% poliester, 2% elastan, 210 g/m²."..
216,04Lei.
Preș de unică folosință din polietilenă cu guler, 100 de bucăți într-un ambalaj. Aplicabil în domeniul sănătății.Material: PolietilenăCuloare: albastru...
32,81Lei.
Halat de lucru dama selecție HESTIA - de lucru - de vară, ușoară. Este potrivită pentru lucrul în diferite condiții legate de vremea caldă sau mai rece. Design ergonomic excelent - siluetă dreaptă - confort și ușurință în mișcare în timpul activității de lucru. Caracteristică:Culoare: Alba..
61,14Lei.
Halate de lucru femei selecție HERA - de lucru - de vară, ușoară. Este potrivită pentru lucru în diferite condiții legate de vremea caldă sau mai rece. Un design ergonomic remarcabil - siluetă dreaptă - confort și libertate de mișcare în timpul lucrului.Descriere:Culori și decorații: Albastru închis..
67,17Lei.
Halate de lucru EROS - selecție de lucru - de vară, ușoară. Este potrivită pentru lucrul în diferite condiții legate de vreme caldă sau mai rece.Design ergonomic remarcabil - siluetă dreaptă - confort și libertate de mișcare în timpul lucrului.Descriere:Culori și decorații: Albastru închis.Material:..
69,93Lei.
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)