Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Jachete de lucru de vara

Fii pregătit pentru orice provocare cu jachetele noastre de lucru de vară, concepute pentru a-ți oferi confort și stil în zilele toride. Colecția noastră de jachete de lucru de vară îmbină funcționalitatea excepțională cu design-ul modern, aducându-ți o gamă diversă de opțiuni pentru a-ți completa garderoba de lucru. 

Modelul jachetă de vară al unei jachete de lucru este realizat într-un croi practic și dintr-un material 100% bumbac, garantând confort și răcoare în zilele toride. Dispune de buzunare voluminoase pentru instrumente și consumabile, bandă reflectorizantă. Compoziție: 100% bumbac. Densitate: 240 gr/m²..
75,08Lei.
Un model unic de jachetă de vară cu manșete elastice și buzunare voluminoase, ceea ce o face extrem de practică în multe profesii. Produsul este întărit în zona cotului și a buzunarelor cu poliester 600D, garantându-i rezistența ridicată. Potrivit pentru purtare în zile mai calde și mai reci. Fabric..
105,53Lei.
Modelul de geacă de vară cu buzunare multifuncționale, închidere cu fermoar, coturi întărite. Potrivit pentru utilizare activă.Material: 20% bumbac, 80% poliesterDensitate: 235 g/m²Părți întărite: poliester OxfordCuloare: negru...
92,40Lei.
Geaca cu buzunare mari si multifunctionale, croiala dreapta, inchidere cu fermoar. Soluție ideală pentru zilele calde de vară. Material: bumbac/poliester. Densitate: 235 gr/m². Culoare: gri...
76,65Lei.
Modelul de geacă de vară combină rezistența, confortul și designul. Este fabricat dintr-un material de bumbac care garantează o bună permeabilitate a aerului în timpul căldurii. Este întărit în zona cotului și are elemente reflectorizante.Compoziție: 100% bumbacDensitate: 275 g/m²Culoare: Albastru/b..
165,90Lei.
Modelul de vară 2 în 1 - o geacă cu mâneci detașabile, ceea ce o face extrem de potrivită pentru muncă și în cele mai toride zile de vară. Dispune de buzunare voluminoase și cotiere întărite, închidere combinată cu fermoar și velcro. Compoziție: 100% bumbac. Densitate: 185 g/m². Părți întărite: poli..
197,66Lei.
Modelul clasic de jachetă de lucru de vară, cu tăietură dreaptă, asigură libertate de mișcare în timpul muncii. Fabricată din bumbac și poliester, garantează confort și durabilitate pentru produs. Compoziție: Bumbac/poliester. Densitate: 195 g/m². Culoare: albastru regal...
59,85Lei.
Jachetă bicoloră confecționată dintr-un material de înaltă calitate, 100% bumbac, cu benzi și panglici reflectorizante. În contrast, gulerul și fermoarul frontal sunt acoperite cu un material stratificat, închis cu capse și velcro. Două buzunare superioare voluminoase cu clapetă și velcro. Două buzu..
128,39Lei.
Jachetă bicoloră fabricată dintr-un material de calitate superioară 100% bumbac, cu benzi și panglici reflectorizante. Căptușeală și fermoare într-o culoare contrastantă. Guler înalt. Închidere frontală cu fermoar într-o culoare contrastantă, acoperit cu un strat de material, închis cu capse și velc..
128,39Lei.
Fermoar acoperit, manșete și talie închise cu nasturi tic-tac. Buzunarele de sus au capace, buzunarele de jos au cusături contrastante. - CE EN: EN ISO 13688 - Culoare: verde / negru - Compoziție: 100% P 240g/m²  ..
91,64Lei.
Fermoar acoperit, manșete și talie închise cu nasturi tic-tac. Buzunare superioare cu clapete, buzunare inferioare cu cusături contrastante. - CE EN: EN ISO 13688 - Culoare: albastru închis / negru - Compoziție: 100% P 240g/m²..
91,64Lei.
Jachetă de vară cu curea, strânsă la corp, cu o lungime puțin peste șolduri.Închidere ascunsă cu nasturi.Două buzunare superioare cu clapă, închise cu nasturi.Mâneci încheiate cu nasturi. - CE EN: EN ISO 13688 - Culoare: Albastru închis - Compoziție: 65% poliester / 35% bumbac, 200g/m²..
64,21Lei.
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)