Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Tricouri de lucru

Cu tricouri de lucru pentru, transformăm munca într-o experiență confortabilă. Descoperă colecția noastră de tricouri de lucru și bluze cu mânecă scurtă, create pentru a îmbina funcționalitatea superioară cu designul modern. Alege tricouri de lucru pentru barbati care te reprezintă și îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie în fiecare zi. 

Tricou de lucru elegant, curat și de foarte bună calitate, în culoarea albă clasică. Acest stil cu mânecă scurtă este perfect pentru munca de vară, precum și pentru purtarea de zi cu zi.Compozitie: 100% P 150g/m²Culoare albă..
17,12Lei.
Un model convenabil de tricou pe lucru cu guler, de culoare albă. Această îmbrăcăminte cu mânecă scurtă este o alegere excelentă pentru vara, oferind ușurință și confort. Materialul de bumbac se caracterizează prin calitate și durabilitate înaltă. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m². Culoare: Alb...
33,86Lei.
Tricou cu mânecă scurtă și guler în culoare portocalie strălucitoare. Acest model va oferi confortul necesar în timpul muncii sau în viața de zi cu zi. Confecționarea hainei se remarcă prin calitatea și durabilitatea excelentă.   Compoziție: 100% P 180g/m² Culoare: Portocaliu..
39,19Lei.
Un model impresionant de tricou de lucru într-un design simplu. Pentru realizarea acestui model s-a folosit un material de bumbac rezistent și moale, care oferă confortul necesar pentru muncă sau pentru viața de zi cu zi. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m². Culoare: Roșu vin...
39,19Lei.
Tricou de lucru unisex. Designul hainei este curat și elegant, cu nasturi și guler. Datorită materialului de bumbac rezistent și moale, se creează confort și comoditate pe termen lung. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m².Culoare: Roșu...
39,19Lei.
Tricou pentru dama si barbati IBIZA cu mâneci scurte, din 100% bumbac natural, o adăugire potrivită la toate tipurile de îmbrăcăminte de lucru. Tricoul cu mâneci scurte poate fi utilizat atât individual, cât și ca lenjerie. Modelul are cusături elastice, guler rotund, lungime până la șold. Model uni..
26,46Lei.
Tricou dama si barbati IBIZA cu mâneci scurte, fabricată din 100% bumbac natural, o completare potrivită pentru toate tipurile de uniforme de lucru. Tricoul cu mâneci scurte poate fi folosit atât ca piesă individuală, cât și ca lenjerie. Modelul are cusături elastice, decolteu rotund, lungime până l..
26,46Lei.
Tricoul IBIZA cu mâneci scurte, din 100% bumbac natural, este o completare potrivită pentru toate tipurile de uniforme de lucru. Tricoul cu mâneci scurte poate fi folosit atât individual, cât și ca lenjerie intimă. Modelul are cusături elastice, decolteu rotund și ajunge până la șolduri. Model unise..
26,46Lei.
Un tricou unisex pentru barbati si dama cu guler rotund, fabricat din 100% bumbac. Acest model combină confortul și moalețea pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei de lucru sau în viața de zi cu zi. Compoziție: 100% bumbac, 150g/m².Culoare: Bordeaux..
20,74Lei.
Un tricou unisex, care combină confortul, moalețea și rezistența. Materialul de bumbac oferă confort în timpul muncii și în viața de zi cu zi.Compoziție: 100% bumbac, 150g/m².Culoare: Albastru regal...
20,74Lei.
Un model de tricou de lucru unisex confortabil și curat pentru vara. Fabricat din 100% bumbac, asigură confort, comoditate și libertate de mișcare. Compoziție: 100% B 150g/m².Culoare: Verde închis...
20,74Lei.
Tricoul cu guler MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o completare excelentă la uniformele de vară și iarnă. Poate fi purtat singur în timpul verii, sub sacoul de lucru în serile răcoroase de primăvară și ca lenjerie în timpul iernii. - Guler cu vârf - Două nasturi - Cusături elas..
46,94Lei.
Afişare 1 - 12 din 186 (16 pagini)