Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Manusi antitaiere

Manusi antitaiere create pentru a oferi protecție de neegalat și confort în orice mediu de lucru. Alegeți siguranța de top cu mănușile rezistente la tăiere, concepute pentru a face față celor mai exigente condiții. Cu inserții metalice și realizate din sârmă de oțel, mănușile antitaiere din sârmă de oțel asigură o protecție suplimentară în fața riscurilor de tăiere. Descoperiți mănușile antitaiere cu inserție metalică la un preț accesibil, garantându-vă protecție și durabilitate. 

Mănuși de protecție termică - modelul OVEN 35 - din colecțiile B-Wolf pentru mănuși de lucru. Confortabile, practice, realizate conform standardelor generale pentru mănuși de protecție - rezistente la tăiere și la căldură. Lungimea modelului este de 35 cm. Descriere conform designului: Mănuși trico..
94,13Lei.
Mănuși termice - model OVEN 27 - din colecțiile de mănuși de lucru B-Wolf. Confortabil, practic, respectand standardele generale pentru manusi de protectie.Lungimea modelului este de 27 cm.Descriere după design:Mănuși tricotate din aramidă cu căptușeală din bumbac adăugată.Galben.Manșetă strânsă în ..
72,53Lei.
Modelul este de tip mănuși fără degete. Acestea sunt realizate dintr-un material de kevlar de culoare galbenă. Au două proprietăți: rezistență la tăiere și protecție termică. Lungimea este de 56 cm. Compoziție: KEVLAR, rezistență la tăiere, protecție termică. Lungime: 56 cm...
48,83Lei.
Manusi rezistente la taiere din tricot fără cusături. Fibrele sunt modelul GOLDSILK, create prin tehnologie inovatoare din polietilenă cu masă moleculară mare și rezistență foarte mare la tăiere. Mănușile au un strat de spumă nitrilică, care conferă rezistență și în mediu ușor uleios și oferă o ader..
33,34Lei.
Mănuși antităiere de lucru fabricate din tricot fără sudură din fibră de sticlă, HDPE și poliester. Palmă și degete acoperite cu poliuretan. Protecția fiabilă a mâinilor tale împotriva loviturilor și oricărui tip de traume...
21,79Lei.
manusi rezistente la taiere modelul din tricotaj - material fără cusături. Compoziția sa include fibre de sticlă, poliester și spandex. Pe palme și degete are picături de PVC. Asigură nivelul 5 de protecție împotriva tăierii. Compoziție: Tricotaj din fibre de sticlă, Spandex și poliester, cu picăt..
23,10Lei.
Mănuși antităiere SHOWA S-TEX 581
Out Of Stock
Modelul este realizat din Hagane Coil® (fire de oțel/poliamidă/poliester) întărite cu Kevlar®, ele sunt extrem de ușoare ca accesoriu pe mâini.Calitățile mănușilor: Antităiere - Nivel 5 (EN388:2003) ISO 13997: acoperite cu un strat de nitril din spumă microperforată, rezistență la uzură și rupere ni..
69,04Lei.
Mănuși de protectie moderne cu manșetă din material textil și cataramă metalică pentru ajustare ușoară și rapidă. Modelul este realizat din inele de oțel inoxidabil...
571,73Lei.
Mănuși de bumbac dens, fără manșete. Potrivite pentru lucrul general cu un risc scăzut de leziuni la mâini...
8,14Lei.
Manusi rezistente la taiere - modelul KRYTECH 557 - cu nivel de protecție clasa II și o gamă largă de aplicații în medii de lucru. Mănușile din acest model sunt mijloace eficiente de protecție, clasa II însemnând protecție în situații de lucru care pot cauza leziuni grave și reprezintă un risc semni..
61,35Lei.
Mănuși de lucru antitaiere - modelul KRYTECH 580 - cu nivel de protecție clasa II și utilizare largă. Mănușile din acest model sunt instrumente eficiente de protecție cu orientare triplă: împotriva tăierii, împotriva alunecării, protejând pielea de murdărie în mediu uleios. Toate acestea le fac..
66,60Lei.
Mănuși de protecție ieftine împotriva tăierii - modelul BLADE - cu cel mai înalt nivel de protecție 5. Mănușile din acest model sunt mijloace eficiente de protecție în timpul lucrului cu echipament de tăiere și într-un mediu în care există pericol de tăieturi. Descriere: Confecționat special di..
15,30Lei.
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)