Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Manusi de protectie specializate

Manusi de protectie specializate - optați pentru siguranță fără compromisuri cu mănușile de protecție specializate, concepute pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice provocare. 

Mănuși de lucru cu manșete reglabile cu velcro, fabricate din piele sintetică și poliester laminat.Compoziție: piele sintetică neagră și poliester negru laminat; închidere cu velcro la manșetă...
33,86Lei.
Mănuși excelente, concepute universal pentru turism montan sau lucrul la înălțimi. Excelente pentru escaladare și coborâre.Design: fără vârf la unele degete, material durabil din kevlar și piele sintetică, închidere velcro și manșetă din neopren.Compoziție: piele sintetică întărită cu kevlar; manșet..
245,18Lei.
Mănuși de înaltă calitate, fabricate din piele ecologică, tricot de poliester și manșetă elastică cu velcro. Mănușile sunt cu palmă întărită suplimentară. Compoziție: Tricot de poliester, palmă și degete acoperite cu piele ecologică, manșetă elastică reglabilă cu velcro...
34,65Lei.
Mănuși de lucru din piele de vițel
-26 %
Mănuși de lucru din piele de vițel...
5,51Lei. 7,43Lei.
Mânecă de protecție - model KRYTECH 532 - cu nivel de protecție clasa II și aplicabilitate largă. Mânecile din acest model sunt mijloace eficiente de protecție într-un mediu periculos, plin de instrumente de tăiere sau materiale. Cu această mânecă de protecție vă asigurați protecție de clasa II, adi..
50,48Lei.
Mănuși de lucru din pânză KAMET | Gri
Out Of Stock
Mănuși de lucru - model KAMETMănușile acestui model sunt adaptate pentru lucrări specializate care se desfășoară la diferite locuri de muncă. Sunt potrivite pentru montatori, mutatori, gunoieri și alți profesioniști care trebuie să își protejeze mâinile atunci când transportă diverse materiale.Descr..
9,37Lei.
Mănuși de lucru MEYAPalmă - microfibră (piele sintetică).Perne pentru palme pentru reducerea vibrațiilor.Spate - spandex respirabil și neopren. Pe spatele degetelor sunt elemente din polimer termoplastic pentru o protecție mai bună.- CE EN: EN 420; EN 388- Culoare: Galben- Compoziție: Microfibră / s..
48,90Lei.
Mănuși combinate DICEPalmă - viscoză (piele sintetică) și imprimare de siliconPerne pe palmă pentru reducerea vibrațiilorSpate - elastan și neopren. Mânecă elastică cu velcro.- CE EN: EN 388; EN 420- Culoare: Roșu- Compoziție: Viscosă / silicon / elastan / neopren..
51,58Lei.
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)