Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Incaltaminte Sudori si Turnatori

Incaltaminte sudori si turnatori gândită pentru a satisface cele mai exigente standarde de siguranță și confort. Cele de calitate bocanci de protecție pentru sudori sunt perfecti pentru a face față cerințelor intense ale mediului de lucru. Noi oferim ghete pentru sudori, care îmbină confortul cu durabilitatea necesară. Pentru lucrătorii din industria turnătoriei, recomandăm pantofii de protecție pentru turnătorie, pentru o sigură.

Bocanci sudura, fabricată și în conformitate cu cerințele de siguranță și securitate în timpul lucrului. Partea superioară: piele naturală. Captuseală: textilă, absorbantă de umiditate. Branț: detașabil, antistatic. Bombeu de protecție: metalic, rezistent la 200J, lățime 11. Placă: nu...
165,11Lei.
Pantofi de lucru pentru sudori, confecționați din piele de înaltă calitate rezistentă la apă, modelul are o căptușeală externă și internă care asigură o ventilare excelentă a picioarelor. Partea superioară: piele rezistentă la apă Căptușeală externă: sintetică respirabilă Căptușeală internă: materi..
175,09Lei.
Bocanci sudura, modelul WELDER HI S3. Pantofii pentru sudori și turnători impresionează prin aspectul lor, acest model nu face excepție.Caracteristică conform standardului: S3 - rezistență la penetrare și absorbție a apei; rezistență la perforare. hRO pentru rezistență la temperaturi peste 300 de gr..
196,40Lei.
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)