Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Saboti medicali

Saboti medicali - o combinație perfectă între funcționalitate și calitate. Sabotii medicali dama sunt confecționați din materiale de înaltă calitate, care sunt durabile și confortabile. Experiența de mers devine o plăcere autentică cu sabotii medicali ortopedici, proiectați să ofere sprijin anatomic pentru picioarele dvs. în timpul orelor lungi de lucru. Optați durabilitate cu sabotii medicali din piele naturala, sau adăugați puțină înălțime cu sabotii medicali cu platforma. Dacă igiena este prioritatea dvs., alegeți sabotii medicali autoclavabili. Pentru o experiență plăcută, experimentați sabotii medicali din silicon sau cei cu talpa cu gel. Găsiți variante accesibile cu saboti medicali ieftini, iar pentru un aspect clasic, alegeți între saboti medicali albi și saboti medicali negri. Cu opțiuni pentru fiecare gust și necesitate, navigați printre sabotii medicinali pentru femei și sabotii medicinali pentru barbati. Pentru o protecție mai amplă, explorați și opțiunile noastre de saboti de protectie. Dedicat și celor mai mici detalii, magazinul nostru vă aduce saboti medicinali colorati pentru a aduce o notă veselă la locul de muncă. 

Pantofi medicali albi din microfibră, rezistenți la apă și murdărie. Modelul are guler căptușit și limbă de protecție înaltă. Captuseala este tratată antimicrobian și antibacterian. Talpa este confortabilă, antistatică și absoarbe umiditatea. Talpa este antiderapantă, iar vârful este din metal. Sunt..
154,35Lei.
Pantofi medicali cu o suprafață din microfibră perforată, resping murdăria și apa. Captuseala este tratată suplimentar cu un tratament antimicrobian și antibacterian. Talpa absoarbe umiditatea și protejează piciorul de mirosurile neplăcute. Talpa este rezistentă la acizi și uleiuri. Vârful este..
141,23Lei.
Pantofi sanitari cu partea superioară și captuseala respirabile. Pentru confort maxim, talpa interioară este schimbabilă și suplimentar căptușită. Talpa este stabilă și rezistentă la alunecare. Vârful este din metal, fără placă. Compoziție: parte superioară respirabilă, fabricată din microfibră al..
135,45Lei.
Incaltaminte Medicala albi cu talpă stabilă și rezistentă la alunecare. Partea superioară este din microfibră impermeabilă, potrivită pentru spălarea automată. Modelul are vârf din policarbonat, fără placă. Compoziție: respirabilă, confecționată din microfibră albă, tratată pentru impermeabilitate, ..
198,45Lei.
Partea exterioară: piele naturală PODPLATĂ: NUBRANT: mobilă, piele naturală TĂLPI: PU antistatice, rezistente la alunecare Bombeu: NU PLATINĂ: NU..
52,50Lei.
Pantofi sanitari fabricați dintr-un material foarte respirabil, asigurând confort, rezistenți la contact chiar și cu acizi. Sunt disponibili în mărimi pentru femei și bărbați.Partea superioară: microfibră perforată - foarte respirabilă. Potrivită pentru spălarea automată.Captuseala: SANITIZED ® MESH..
149,10Lei.
Incaltaminte medicala fabricați dintr-un material foarte respirabil, care oferă confort chiar și în cele mai călduroase zile. Aceștia sunt disponibili în mărimi pentru femei și bărbați. Partea exterioară: microfibră perforată - foarte respirabilă, respinge apa și murdăria, guler căptușit. Potrivit p..
124,16Lei.
Sandale de damă cu talpă anatomică, masantă pentru confort total al piciorului. Talpa este din PVC, iar partea superioară este din piele sintetică căptușită.Compoziție: piele sintetică, căptușităCaptușeală: Tălpi: anatomice, masanteTălpică: Vârf: NUPlată: NU..
56,18Lei.
Papuci medicali dama din piele naturală cu curea ajustabilă confortabilă. Modelul are captuseală textilă care absoarbe umiditatea. Talpa antistatică din piele naturală.Talpă: PU antistatică, antiderapantăPună: NuDimensiuni: Alegeți o mărime din opțiuni...
136,50Lei.
Modelul masculin papuci medicali din seria Goldenfit oferă confort și comoditate pe tot parcursul zilei de lucru. Modelul este fabricat din materiale naturale și are o platformă anatomică ușoară. În interior, este căptușit pentru a absorbi umiditatea. Partea superioară: piele naturală perforată aco..
73,50Lei.
Confortabil și elegant, saboti alb este confecționat din microfibră respirabilă cu căptușeală textilă. Talpa este flexibilă, extrem de ușoară și confortabilă la mersul pe distanțe lungi. Se poate spăla la maximum 40°C.Partea exterioară: D'COVER PLUS® din microfibră respirabilă, curea reglabilă.Căptu..
269,85Lei.
Papuci medicali barbati din piele naturală cu curea reglabilă. Un model extrem de practic și preferat. Creează o senzație de confort și comoditate chiar și în cele mai lungi zile de lucru.Partea superioară: piele naturală perforată acoperită cu poliuretan și curea reglabilă.Captuseala: material text..
84,00Lei.
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)