Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

B-Wolf

Un geaca de lucru de iarnă impermeabila, matlasat, bicolor, cu benzi reflectorizante pe piept și mâneci pentru o vizibilitate mai bună. Sacoul este izolat termic și rezistent la vânt, materialul este hidrofob și respinge apa în proporție de 100%. Închiderea se face cu fermoar, are curea și manșete e..
154,53Lei.
Un geaca de lucru de iarnă, căptușit, rezistent la frig și vânt. Designul modern permite purtarea sa atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi. Modelul are un guler înalt și drept. Sacoul are tehnologia Re-flect încorporată. Este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la ..
176,43Lei.
Geacă de lucru de iarnă cu o viziune modernă, potrivită atât pentru muncă, cât și pentru uzul zilnic. Modelul este unisex, ușor, fabricat din materiale de înaltă calitate. Croiala este confortabilă și modernă. Gluga jachetei are o margine elastică, pe umeri există elemente reflectorizante, cu două b..
224,10Lei.
Un geaca de munca cu un aspect modern și design ergonomic, care îl face potrivit atât pentru muncă, cât și pentru îmbrăcăminte de zi cu zi. Modelul se închide cu fermoar acoperit cu plastron. Croiala este extrem de confortabilă - are o glugă detasabilă și reglabilă cu șnur elastic. Sacoul are două b..
372,80Lei.
Jachetă de lucru de iarnă cu o viziune modernă, care o face potrivită atât pentru muncă, cât și pentru uz zilnic. Modelul este unisex, ușor, fabricat din materiale de înaltă calitate. Croiala este confortabilă și modernă. Gluga jachetei are o margine elastică, pe umeri există elemente reflectorizant..
224,10Lei.
Mănuși de protecție termică - modelul OVEN 35 - din colecțiile B-Wolf pentru mănuși de lucru. Confortabile, practice, realizate conform standardelor generale pentru mănuși de protecție - rezistente la tăiere și la căldură. Lungimea modelului este de 35 cm. Descriere conform designului: Mănuși trico..
94,13Lei.
Mănuși termice - model OVEN 27 - din colecțiile de mănuși de lucru B-Wolf. Confortabil, practic, respectand standardele generale pentru manusi de protectie.Lungimea modelului este de 27 cm.Descriere după design:Mănuși tricotate din aramidă cu căptușeală din bumbac adăugată.Galben.Manșetă strânsă în ..
72,53Lei.
Bocanci de lucru- Categorie: S3 SRC - Partea superioară: Piele netedă rezistentă la apă - Vârfuri de protecție: Compozite - Talpă intermediară: Placă de Kevlar - Talpă: Poliuretan dublu stratificat, rezistent la ulei, antiderapantă cu sistemul 4x4 GRIP, absorbantă de energie cu tehnologia RE-BOUNCE,..
170,13Lei.
- Descriere: Bretele elastice cu print, lungime 120 cm, lățime 5 cm. Lungimi reglabile la umeri și talie. - Culoare: Negru. - Compoziție: 75% poliester / 25% fir elastic...
51,24Lei.
Căciulă matlasata cu urechi si vizor, model din colectia ZELY. Oferă căldura necesară pentru cap și urechi pe vreme rece. Poate fi combinat cu îmbrăcăminte de iarnă pe site-urile în aer liber și locurile de joacă. Descrierea modelului: Material din țesătură impermeabilă. Culoare: albastru închis. U..
28,09Lei.
Jacheta de lucru de iarnă pentru paznici - modelul negru PILOT de la B-Wolf - design excelent 3 în 1, cu multe opțiuni de personalizare în funcție de vreme și nevoile de lucru. Descriere: Geaca rezistentă la apă. Protejează de frig și vânt. Panglică reflectorizantă pe umăr. Captuseală groasă de acr..
191,73Lei.
Afişare 1 - 12 din 202 (17 pagini)