Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Diadora

Bocanci de protecție COUNTRY HI S3 de la marca DIADORA sunt ghete de lucru înalte, potrivite pentru sezonul de iarnă, confecționate din piele nubuc rezistentă la apă. Acestea au vârf de oțel și talpă cu placă de kevlar și talpă antiderapantă. Sunt încălțăminte practică și confortabilă, potrivită pen..
480,53Lei.
Bocanci de lucru usori din seria Diadora, fabricați din materiale rezistente la apă, care garantează uscăciunea piciorului în timpul lucrului.Partea superioară: nubuc, piele italiană și catifea rezistentă la apă.Branț: detașabil, respirabil, cu perforații micro, cu spumă PU și cărbune activ.Tălpi: p..
569,63Lei.
Bocanci de lucru usori cu captuseală Air respirabilă, talpă mobilă acoperită cu un strat de TPU și oferind confort complet pentru călcâi. Talpă rezistentă la căldură din cauciuc nitrilic. Vârf din aluminiu cu o placă ușoară nemetalică, care este foarte rezistentă la perforare. Lățime 10.Material: nu..
721,35Lei.
Bocanci de lucru cu talpă rezistentă la uzură și căptușeală Air Mesh care absoarbe umiditatea. Talpă interioară cu cărbune activ și spumă PU. Vârf de oțel cu placă nemetalică, ușoară și flexibilă. Material: nubuc - rezistent la apă. Culoare: negru...
512,66Lei.
Bocanci de lucru usori fabricată din catifea rezistentă la apă, cu o căptușeală ultra-respirabilă în interior.Partea superioară: catifea, rezistentă la apă și respirabilă.Căptușeală: poliamidă, rezistentă la uzură și ultra-respirabilă.Branțuri: spumă PU cu tehnologie D-LIGHT, detașabilă, respirabilă..
602,70Lei.
Bocanci de lucru cu bombeu din seria Diadora sunt fabricați din piele nubuc de înaltă calitate, velur rezistent la apă și piele italiană. Suplimentar, sunt întărite în zona călcâiului și în față. Partea superioară: nubuc, piele italiană și velur rezistent la apăTalpă interioară: detașabilă, respirab..
569,63Lei.
Bocanci de protecție SPORT DIATEX HI S3 de la marca DIADORA sunt înalte peste gleznă, confecționate din piele nubuc rezistentă la apă și rezistentă la căldură, cu velur rezistent la apă în partea frontală. Aceștia au vârf de aluminiu și talpă cu placă de kevlar și talpă antiderapantă. Pantofi practi..
643,36Lei.
Încălțămintele de protecție SPORT DIATEX MID S3 de la brandul DIADORA sunt înalte până la gleznă, sunt fabricate din nubuck rezistent la apă și rezistent la căldură cu velur rezistent la apă în partea frontală. Acestea au o vârfă de aluminiu și o talpă cu placă de kevlar și talpă antiderapantă. Sunt..
605,88Lei.
Bocanci de lucru pentru bărbați cu căptușeală din plasă AIR Mesh și căptușeală hidrofugă. Modelul are branț cu cărbune activ, care menține piciorul uscat. Talpa este foarte rezistentă la uzură. Bombeu este din aluminiu cu o placa nemetalica care este usoara si flexibila.PARTEA EXTERIOARĂ: țesătură d..
541,28Lei.
Jacheta de damă softshell cu elemente reflectorizante și glugă detașabilă. Mansetele sunt din lycra și elastice pentru confort maxim. Jacheta are o buzunară la piept cu fermoar termosigilat și două buzunare laterale cu fermoar.Compoziție: 100% Poliester, 250 gr./m²..
374,85Lei.
Jacheta de iarnă cu sistem de respirație, licențiată de Geox. Confortabilă, funcțională, potrivită atât pentru muncă, cât și pentru alte ocazii. Modelul are buzunare exterioare cu fermoar și interioare, talia se reglează cu elastic. Material: material exterior - 100% poliamidă, căptușeală - 100% vat..
497,96Lei.
Jacheta Softshell este o jachetă ergonomică cu manșete elastice din lycra. Modelul are o glugă confortabilă și ajustabilă. Buzunare: două buzunare laterale cu fermoar și un buzunar pe piept cu bandă termoadezivă reflectorizantă.Compoziție:Material principal: Softshell: 94% poliester, 6% elastan, 250..
403,99Lei.
Afişare 1 - 12 din 66 (6 pagini)