Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

B-well

Mască de unică folosință cu trei straturi
-36 %
Mască de unică folosință de înaltă calitate potrivită pentru personalul medical, pacienți și cei din jur care doresc să se protejeze. Masca este de tipul cunoscut sub numele de măști chirurgicale din seria B-Well.Descriere: Mască cu trei straturi cu fixare elastică.Compoziție: Material textil non-țe..
1,10Lei. 1,73Lei.
Mască de protecție - seria B-well's OXYGEN - pentru profesioniștii care lucrează în medicină. Poate fi folosit atât de pacienți, cât și de persoanele care suferă de boli respiratorii sau răceli pentru a-i proteja pe ceilalți. Descriere: Masca cu trei straturi și fixare elastică. Într-un pachet - 50..
11,13Lei.
Tunica medicala alba de dama curata si stilata intr-o culoare clasica. Decolteul în V oferă confort în timpul lucrului. Materialul ușor și de înaltă calitate garantează confort și libertate de mișcare. Două buzunare mari au fost adăugate în față.Compozitie: 63% PE / 35% P / 2% EL 165g/m²Culoare albă..
74,89Lei.
O bluza medicala și lucrătorii medicali confortabila pentru femei, potrivita pentru personalul medical. Acest model are un design ajustat si un decolteu in forma de V. Pentru mai mult confort, sunt adaugate doua buzunare mari in partea din fata. Compozitie: 63% poliester / 35% bumbac / 2% elastan, ..
74,89Lei.
Boneta de operație cu motive vesele, confecționată dintr-un material de înaltă calitate cu elastan și tehnologia 3D FLEX pentru un confort sporit. Dispune de o căptușeală din material de prosop pe frunte, mărime universală și se prinde cu șnururi. Compoziție: 97% P, 3% EL 140g/m² Culoare: Unicorni..
21,39Lei.
Boneta medicala de operație cu motive vesele, confecționată dintr-un material de înaltă calitate cu elastan și tehnologie 3D FLEX pentru confort sporit. Dispune de o căptușeală de prosop pe frunte, mărime universală și se prinde cu șnururi. Compoziție: 97% P, 3% EL, 140g/m².Culoare: Alb cu bufnițe...
21,39Lei.
Boneta medicală de operație cu motive vesele, fabricată dintr-un material de înaltă calitate cu elastan și tehnologie 3D FLEX pentru mai mult confort. Are o căptușeală din material de prosop pe frunte, mărime universală și se prinde cu șnururi. Compoziție: 97% P, 3% EL 140g/m². Culoare: Leneși...
21,39Lei.
Boneta medicala potrivit și pentru asistent medical cu motive vesele, fabricată dintr-un material de înaltă calitate cu elastan și tehnologie 3D FLEX pentru un confort sporit. Dispune de o căptușeală de bumbac pe frunte, mărime universală și se prinde cu șnururi. Compoziție: 97% bumbac, 3% elastan,..
14,96Lei.
Oferim o boneta medicala de calitate pentru lucrătorii din domeniul medical, cu un design frumos cu lăbuțe. Modelul are legături confortabile, care ajută la asigurarea unei potriviri precise pe cap. Pentru mai mult confort, în partea frontală este plasată o căptușeală din bumbac. Compoziție: 50% po..
21,39Lei.
O clasica boneta medicala de culoare albastru intens. Pentru realizarea modelului s-a folosit un material de calitate, care ofera confortul necesar in timpul lucrului. Legarea cu snururi in partea din spate ajuta la o potrivire corecta, iar perna de bumbac de la frunte ofera confort suplimentar. Co..
22,00Lei.
Oferim o boneta medicală monocromă de culoare albastru închis, fabricată dintr-un material ușor și rezistent. Cu ajutorul legăturilor, căciula se potrivește strâns, iar pentru mai mult confort, în zona frunții este adăugată o căptușeală din bumbac.Compoziție: 63% poliester, 25% bumbac, 2% elastan, g..
22,00Lei.
O bonetă medicală proaspătă imprimate, cu un model delicat de panglici și inimi. Modelul este fabricat dintr-un material de calitate și are un element suplimentar de prosop în partea din față, care oferă confort și comoditate. Pentru a se potrivi strâns pe cap, boneta se strânge cu șnururi. Compozi..
21,39Lei.
Afişare 1 - 12 din 96 (8 pagini)