Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Dunlop

Modelul preferat de cizme de cauciuc în zilele reci de iarnă. Acestea sunt fabricate din materiale care protejează picioarele de frig și apă, cu o căptușeală izolantă în interior.Partea superioară: PVC, protejează de apă și murdărie.Căptușeală: termoizolantă, acrilică.Talpă: PVC.Bombeu: nu.Placă: nu..
225,49Lei.
Cizme de protectie impermeabile înalte oferă protecție completă împotriva apei și a murdăriei. Botinele nu au vârf de protecție, au o căptușeală solidă din tricot și o talpă neagră stabilă. Compoziție: Material exterior: PVC Căptușeală: tricot alb Șireturi: nu Talpă: PVC neagră Bombeu de protecție:..
68,78Lei.
Cizmele protectie sunt fabricate dintr-o combinație de PVC, cauciuc nitrilic și polimeri de înaltă calitate, ceea ce le conferă rezistență ridicată la uzură. Talpa este confortabilă, stabilă și rezistentă la grăsimi, substanțe chimice și uleiuri. Fără căpăcel și placă. Compoziție: combinație de PVC..
179,03Lei.
Cizmele de cauciuc profesionale protejează împotriva apei, umidității și murdăriei. Modelul este căptușit cu material tricotat în interior.Partea superioară: PVC protejează împotriva apei, murdăriei și riscurilor mecanice minime, înălțime de 38 cm.Căptușeală: tricot alb.Branț: nu.Talpă: PVC negru.Pu..
92,40Lei.
Cizme protectie de cauciuc profesionale, de culoare neagră, care protejează împotriva apei, umidității și murdăriei. Modelul are o căptușeală tricotată în interior.Partea superioară: PVC, protejează împotriva apei, murdăriei și a riscurilor mecanice minime, înălțime de 38 cm.Căptușeală: tricot alb.T..
71,40Lei.
Cizme cu talpă antiderapantă pentru o mai bună aderență la suprafață, izolați termic.PVC, potrivit pentru industria chimică și alimentară. Captuseală: poliester alb. Talpă: rezistentă la grăsimi și combustibili lichizi, antiderapantă, izolație termică a tălpii. Vârf: nu. Placă: nu...
78,23Lei.
Execuție de înaltă calitate cu un design practic. Bocancul este stabil și rezistent la grăsimi, substanțe chimice și dezinfectanți. Vârful și talpa sunt din metal.Compoziție: Bocanc industrial din PVC, practic și rezistent. Foarte rezistent la acizi.Talpă: Talpă rezistentă la uzură. Rezistentă la ul..
294,03Lei.
Cizmele de damă rezistente la apă, cu talpă confortabilă într-o culoare contrastantă. Partea superioară și talpa sunt din PVC, ceea ce asigură protecție împotriva apei și murdăriei. Compoziție: PVC Talpă: PVC..
98,70Lei.
Cizme de cauciuc cu căptușeală interioară. Asigură protecție împotriva apei și a murdăriei.Partea superioară: PVC, cu o lungime până la genunchi pentru o încălțare mai ușoară.Căptușeală: poliester.Branț: nu.Talpă: PVC.Proteză: nu.Placă: nu...
60,90Lei.
Cizme protectie extrem de confortabili din PVC cu captuseala rezistenta din poliester. Talpa este antistatica, rezistenta la uleiuri si petrol. Bocancul si placa sunt din otel.Compozitie: PVCCaptuseala: poliester alb rezistent - categorie 2Talpa: rezistenta la uleiuri, antistatica, absorbtie de ener..
102,90Lei.
Cizmele de cauciuc de culoare galbenă sunt preferate în domeniile construcțiilor și industriei alimentare și de gustări. Acestea asigură condiții de muncă sigure.Partea superioară: PVCCaptuseala: poliester albTalpa: rezistentă la grăsimiBombeu: metalic, rezistent la 200JPlacă: metalică...
118,13Lei.
Cizmele de cauciuc alb au talpă rezistentă la uleiuri, grăsimi, zgârieturi și substanțe chimice. Vârful este metalic, rezistent la 200J, fără placă. Compoziție: PVC. Talpa: rezistentă la uleiuri și grăsimi minerale, vegetale și animale, sânge, dezinfectanți, zgârieturi, diferite substanțe chimice. B..
105,00Lei.
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)