Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Mavinsa

Șosete de protecție împotriva frigului, model ELBRUS by Mavinsa.Șosete confortabile care pot fi folosite în situațiile în care picioarele au nevoie de protecție termică suplimentară.Caracteristic conform standardului: satisface cerințele de bază pentru echipamentul individual de protecție.Descriere ..
37,46Lei.
Cizme model GORILLA de la Mavinsa - din colecția noastră de cizme și ghete de protecție. Cizme înalte - 38 cm. Caracteristică conform standardului: botuși care nu sunt expuși la riscuri mecanice. SRC - antiderapant. Descriere conform designului: Material: din PVC, tip nitril utilizat pentru îm..
84,03Lei.
Cizme protectie model SEAL S4 de la Mavinsa - din colecția noastră de cizme de protecție și ghete. Un model excelent, cu un design fără compromisuri și caracteristici suplimentare care facilitează munca utilizatorilor. Modelul este potrivit pentru cei care lucrează în industria alimentară și a gustă..
131,78Lei.
Cizme protectie din seria de încălțăminte de protecție MAVINSA - botuși albi - modelul VANILLA. Cizme protectie excelenti, de mărime mare, destinați lucrătorilor din industria alimentară și a gustărilor. Caracteristică conform standardului: botuși care nu sunt expuși la risc mecanic. Impermeabili. ..
103,19Lei.
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)