Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Puma

Bocanci de lucru pentru bărbați, confecționați din piele rezistentă la apă, tratată cu ceară. Pantofii au talpă din poliuretan cu 3 straturi, iar căptușeala are un sistem microcanal pentru o mai bună respirație a piciorului. Vârful este din oțel, iar plăcuța este confecționată din fibră cu acoperire..
537,08Lei.
Bocanci de lucru pentru barbati cu talpă PU METRO PROTECT, cu o construcție ușoară, care oferă o flexibilitate excepțională. Talpă cu structură de plasă, care se usucă rapid și absoarbe energia la călcâi, antistatică. Sistemul micro-canal al căptușelii asigură absorbția umidității. Vârf de alum..
522,11Lei.
Pantofi protectie Puma cu talpă din cauciuc, rezistenți la căldură până la 300°C. Captuseala are un sistem special care absoarbe umiditatea. Talpa protejează piciorul, fiind hidrofobă și antibacteriană. Vârful este din fibră de sticlă, compozit și rezistent la 200J. Placă de oțel. Lățime 11.Material..
507,68Lei.
Bocanci de lucru din nubuc cu talpă dublă densitate și rezistenți la alunecare în contact cu uleiul. Talpă cu densitate redusă, care protejează călcâiul și înmoaie mersul și mișcările. Captuseală absorbantă de umiditate. Vârf compozit - fibră de sticlă cu rezistență de 200J. Placă din fibre cu acope..
560,18Lei.
Bocanci de munca fabricați într-un design elegant, asigurând confort și comoditate în timpul muncii. Partea exterioară: piele naturală, ESD, METAL FREЕ. Captuseala: sistemul micro-canal BreathActive asigură o respirație și absorbție mai bună a umidității. Branț: evercushion® plus, PU cu densitate sc..
569,63Lei.
Pantofi ESD fabricată conform standardelor pentru a oferi confort și protecție. Potrivită pentru utilizarea în interior și în exterior.Partea superioară: piele naturală cu elemente textile, ESD, fără metal, elemente reflectorizante.Captuseală: sistemul micro-canal BreathActive asigură o mai bună res..
504,79Lei.
Pantofi protectie usori fabricată conform standardelor pentru a oferi confort și protecție pentru picioare la locul de muncă. Partea superioară: Material textil în întregime fără cusături SAFETY KNIT® Extra: Protecție TPU în zona degetelor, fără componente metaliceCaptuseală: Captuseală funcțională ..
483,53Lei.
Pantofi de protectie cu bombeu compozit Puma potriviți pentru uz zilnic pentru lucrătorii din diferite industrii. Realizate într-un design care respectă standardele.Compoziție: piele naturală, ESD, fără metal.Branțuri: sistemul micro-canal asigură o respirație și o absorbție mai bună a umidității.Tă..
560,70Lei.
Pantofi protectie usori dama si barbati, model unisex, complet realizată din produse inovatoare pentru companie încorporate în design: Partea exterioară: țesătură întărită cu SAFETY KNIT® fără sudură, Captuseală BreathActive, Branțuri: evercushion® MISS, TĂLPI: cauciuc MISS SAFETY MOTION cu sistemul..
466,20Lei.
Pantofi de lucru Puma este potrivită pentru uzul zilnic al lucrătorilor din diferite industrii. Este fabricată într-un design conform standardelor.Partea superioară: material textil rezistent, fără cusături SAFETY KNIT®.Protecție suplimentară: protecție TPU pentru vârf și călcâi.Captuseală: captusea..
560,70Lei.
Pantofi de protectie pentru barbati din piele intoarsa de inalta calitate, care indeplineste cerintele utilizatorilor si ofera confort pe toata durata zilei de lucru.Partea superioara: piele intoarsa hidrofobaCaptuseala: sistemul micro-canal BreathActive, care asigura o respiratie mai buna si absorb..
505,05Lei.
Incaltaminte ESD cu o ventilație excelentă a talpilor în timpul muncii datorită sistemului special de canale micro.Partea superioară: piele nubuc de înaltă calitate tratată cu uleiuri.Captuseala: sistemul micro-canal BreathActive, asigurând o respirație și o absorbție mai bună a umidității.Branțuri:..
521,33Lei.
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)