Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Bolle

Bandă cu memorie de formă, parte a colecției FLASHY de la Bolle, cu cască de sudură.Caracteristici generale ale căștii și părților sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de top, design sportiv și formă ergonomică.Casca potrivita pentru diferite tipuri de sudare datorita rezistentei excelente la te..
67,73Lei.
Bandă pentru cap ca parte a colecției FLASHY a lui Bolle.Caracteristici generale ale căștii și părților sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de top, design sportiv și formă ergonomică.Casca potrivita pentru diferite tipuri de sudare datorita rezistentei excelente la temperaturi in intervalul: -5..
15,75Lei.
Cască de sudură - modelul FLASHY de la Bolle - fabricată conform tuturor standardelor care garantează protecția ochilor la sudare, protecție împotriva obiectelor căzute și accesorii care susțin aceeași protecție.Caracteristici ale căștii:Vizibilitate panoramică XXL; optică de cea mai înaltă clasă, d..
1.376,31Lei.
Filtrele de sudură în parametrii 5-8 / 9-13 - din colecția FLASHY de la Bolle - sunt utilizate pentru sudarea cu cască din colecție.Caracteristicile căștii și ale componentelor sale:Vizibilitate panoramică XXL; optică de cea mai înaltă clasă, design sportiv și formă ergonomică.Cască potrivită pentru..
1.077,09Lei.
Ochelari de protecție - din colecția COBRA a Bolle - aceasta este o colecție de ochelari care îndeplinește cerințele generale pentru protecția personală a ochilor. Modelul CLEAR cu lentile transparente, în principal pentru utilizare internă. Calitățile ochelarilor din colecție: Design ergonomic dis..
69,98Lei.
Ochelarii de protecție - modelul MIRAGE de la Bolle - sunt ochelari cu caracteristici funcționale distincte și cu o gamă largă de aplicabilitate într-un mediu de lucru zilnic. Cu acoperire specială PLATINUM. Design, caracteristici: Ochelarii sunt cu două straturi și au o ramă de ventilare, ceea ce ..
121,93Lei.
Ochelarii de protecție - modelul din selecția RUSH PLUS de la Bolle - sunt ochelari cu profil CLEAR, adecvați pentru utilizare interioară. Model cu finisaj PLATINUM. Sunt adecvați pentru utilizare în efort fizic prelungit și pentru perioade mai lungi de timp. Design, caracteristici: Design atractiv..
61,50Lei.
Ochelari de protectie profesionali - modelul din colecția SLAM de la Bolle - sunt ochelarii cu profil CLEAR, potriviți pentru utilizare interioară. Design, caracteristici: Vizual futurist, design potrivit și câmp vizual excelent. Lentilele sunt din policarbonat și nu sunt sensibile la zgârieturi sa..
39,35Lei.
Ochelarii de protecție - modelul SQUALE de la Bolle - aceștia sunt ochelarii cu profil CLEAR, potriviți în principal pentru utilizare internă. Design, caracteristici: Aspect modernist, design potrivit pentru persoanele cu ochelari de vedere. Asigură protecție facială. Rama reglabilă este un avantaj..
46,88Lei.
Ochelarii de protecție - modelul din colecția TRYON de la Bolle - sunt ochelarii cu profil CLEAR, potriviți pentru utilizare interioară. Design, caracteristici: Aspect modernist, design confortabil și vizibilitate excelentă. Rame injectate de tip PC/TRP, cu tehnologia Flex 160°. Lentile din policar..
79,41Lei.
Ochelarii de protecție - modelul din colecția TRYON OTG de la Bolle - aceștia sunt ochelarii cu lentile de tip CLEAR, cu acoperire adaptată pentru utilizare în interior. Design, caracteristici: Aspect modernist, design adaptat și vizibilitate excelentă. Partea superioară special flexibilă pentru pr..
100,70Lei.
Ochelarii protectie munca - din colecția BLAST de la Bolle - modelul este Clear cu o ramă din PVC sigilată și îndeplinește cerințele de protecție personală a ochilor, având filtre de protecție împotriva razelor ultraviolete. Descrierea ochelarilor din colecție: Oferă protecție de calitate și confor..
97,34Lei.
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)