Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Mapa

Mănuși rezistente la substanțe chimice - modelul ULTRANEO 401 - din colecțiile MAPA pentru mănuși de lucru de protecție. Acestea sunt create pentru protecție ușoară împotriva substanțelor chimice, respectând standardele și având o funcționalitate foarte bună; confort la prindere și libertate de mișc..
21,39Lei.
Mănuși chimic rezistente - modelul ULTRANEO 420 - din colecțiile MAPA pentru mănuși de protecție la locul de muncă. Create nu doar conform standardelor respectate, ci și cu o funcționalitate foarte bună; confort în timpul prinderii și libertate de mișcare. Lungimea modelului este de 31 cm; grosimea ..
28,88Lei.
Mănuși protectie chimica - modelul ULTRANEO 340 - din colecțiile MAPA pentru mănuși de protecție la locul de muncă. Acestea sunt create cu funcții extinse în conformitate cu standardul: rezistență la substanțe chimice (protecție ușoară), rezistență la riscuri mecanice și căldură. Sunt confortabile l..
76,44Lei.
Mânecă de protecție - model KRYTECH 532 - cu nivel de protecție clasa II și aplicabilitate largă. Mânecile din acest model sunt mijloace eficiente de protecție într-un mediu periculos, plin de instrumente de tăiere sau materiale. Cu această mânecă de protecție vă asigurați protecție de clasa II, adi..
50,48Lei.
Mănuși chimic rezistente - model ALTO 405 - de clasa III.Sunt adaptate pentru purtare prelungită într-un mediu de lucru cu elemente chimice nocive pentru protecția chimică ușoară. Materialul fin asigură o sensibilitate tactilă.Descriere:Sunt fabricate din latex natural și neopren. Mâneca este galben..
13,60Lei.
Manusi rezistente la taiere - modelul KRYTECH 557 - cu nivel de protecție clasa II și o gamă largă de aplicații în medii de lucru. Mănușile din acest model sunt mijloace eficiente de protecție, clasa II însemnând protecție în situații de lucru care pot cauza leziuni grave și reprezintă un risc semni..
61,35Lei.
Mănuși de lucru antitaiere - modelul KRYTECH 580 - cu nivel de protecție clasa II și utilizare largă. Mănușile din acest model sunt instrumente eficiente de protecție cu orientare triplă: împotriva tăierii, împotriva alunecării, protejând pielea de murdărie în mediu uleios. Toate acestea le fac..
66,60Lei.
Mănuși rezistente la substanțe chimice - modelul ALTO 206 - clasa III. Sunt adecvate pentru purtare prelungită într-un mediu de lucru cu elemente chimice periculoase. Asigură o protecție foarte bună împotriva substanțelor chimice și dexteritate în îndeplinirea sarcinilor de lucru. Descriere: Sunt f..
18,22Lei.
Mănuși din PVC rezistente la substanțe chimice - modelul JERSETTE 301 - clasa II Mănușile sunt adaptate pentru utilizare într-un mediu agresiv, în care există substanțe chimice nocive. Cu toate acestea, designul lor permite o utilizare pe termen lung și confort.Descriere:Fabricate din latex natural...
32,50Lei.
Manusi nitril Mănuși de protecție chimică din nitril - modelul ULTRANITRIL 381 - clasa II. Oferă confort și protecție excelentă împotriva substanțelor chimice periculoase. Descriere: Material din nitril. Culoare verde. Lungime de 35 cm. Grosime de 0,85 mm. Formă elastică obținută prin tehnologie in..
58,56Lei.
Mănuși din nitril rezistente chimic - model ULTRANITRIL 485 - clasa III.Ele oferă o mare ușurință atunci când se lucrează într-un mediu dăunător din punct de vedere chimic.Descriere:Țesătură din nitril. Culoarea verde.Lungime 31 cm Grosime 0,34 mm.MAPA a realizat mănuși cu un design care oferă o fle..
12,92Lei.
Mănuși de lucru profesionale - model ULTRANE 500 - din colecțiile de mănuși specializate MAPA, cu categoria II.Un model din seria mănuși de nitril topit. Mănușile au o parte din spate care asigură ventilație și sunt asigurate suplimentar și adaptate pentru a lucra într-un mediu uleios. Sunt rezisten..
24,96Lei.
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)