Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Imbracaminte ignifuga

Imbracaminte ignifuga care ajută la protejarea purtătorului de arsuri și de alte leziuni cauzate de flăcări sau de scântei. Fiecare piesă din această gamă respectă cele mai înalte standarde de protecție, asigurându-ți o experiență de lucru sigură și confortabilă. Alege calitatea pentru siguranța ta în fiecare zi de muncă!

Jacheta de lucru pentru sudori din seria WELD de la B-Wolf este o parte indispensabilă a uniformei de lucru a profesioniștilor sudori. Descriere: Jacheta este fabricată dintr-un amestec de 100% bumbac și piele, în culoare albă. Pielea acoperă în mod corespunzător partea din față, mânecile și placa..
179,76Lei.
Manșoane pentru sudori - modelul FURY - 2 bucăți, parte indispensabilă a echipamentului de lucru al specialiștilor în sudură. Descriere: Râșnițele sunt din piele divizată. Design clasic, sunt destinate să protejeze partea superioară a mâinii până la subraț. Culoare albă. Fixarea se face prin închide..
40,79Lei.
Pantaloni pentru sudori - din colecția WELD de la B-Wolf - parte indispensabilă a echipamentului de lucru pentru specialiștii în sudură și ecranare. Descriere: Pantaloni fabricați din material de bumbac și piele, de culoare albă. Pielea acoperă coapsele în partea din față, de la șolduri în jos și p..
166,43Lei.
Sort pentru sudori - modelul DODGE - parte indispensabilă a echipamentului de lucru al sudorilor. Descriere: Practică realizată în întregime din piele de înaltă calitate. Design clasic, cu o curea de prindere care trece în spatele gâtului și curea de prindere la spate și talie. Practică albă cu o c..
49,93Lei.
Jambiere lungi de sudura - modelul FURY - două bucăți, parte indispensabilă a echipamentului de lucru al profesioniștilor în sudură și ecranare. Descriere:Jambiere sunt din piele ruptă. Design clasic, sunt destinate protejării părții superioare a încălțămintei și piciorului până la mijlocul ga..
36,96Lei.
Șorț de lucru din pânză de cort ASIA | Verde închis
Out Of Stock
Sort pentru sudori - modelul ASIA - o parte indispensabilă a uniformei de lucru a sudorilor. Descriere: Sort de pânză din bumbac de înaltă calitate. Design clasic, cu o bretea în spate și lungime până la șolduri. Culoare verde închis. Oferim o linie de îmbrăcăminte specializată și accesorii pentru..
49,93Lei.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)