Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Tricouri ospatari si barmani

Tricouri ospatari si barmani care ele asigura confort si protectie in timpul lucrului. Alege dintre variantele noastre de tricouri pentru ospătari și tricouri pentru barmani, potrivite pentru a crea o echipă coezivă și elegantă. Fiecare tricou este creat cu atenție la detalii pentru a asigura confortul pe tot parcursul zilei de lucru. 

Un model convenabil de tricou pe lucru cu guler, de culoare albă. Această îmbrăcăminte cu mânecă scurtă este o alegere excelentă pentru vara, oferind ușurință și confort. Materialul de bumbac se caracterizează prin calitate și durabilitate înaltă. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m². Culoare: Alb...
33,86Lei.
Tricou cu mânecă scurtă și guler în culoare portocalie strălucitoare. Acest model va oferi confortul necesar în timpul muncii sau în viața de zi cu zi. Confecționarea hainei se remarcă prin calitatea și durabilitatea excelentă.   Compoziție: 100% P 180g/m² Culoare: Portocaliu..
39,19Lei.
Un model impresionant de tricou de lucru într-un design simplu. Pentru realizarea acestui model s-a folosit un material de bumbac rezistent și moale, care oferă confortul necesar pentru muncă sau pentru viața de zi cu zi. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m². Culoare: Roșu vin...
39,19Lei.
Tricou de lucru unisex. Designul hainei este curat și elegant, cu nasturi și guler. Datorită materialului de bumbac rezistent și moale, se creează confort și comoditate pe termen lung. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m².Culoare: Roșu...
39,19Lei.
Tricoul cu guler MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o completare excelentă la uniformele de vară și iarnă. Poate fi purtat singur în timpul verii, sub sacoul de lucru în serile răcoroase de primăvară și ca lenjerie în timpul iernii. - Guler cu vârf - Două nasturi - Cusături elas..
46,94Lei.
Tricoul cu guler MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o completare excelentă a uniformei de vară și iarnă. Poate fi purtat singur în timpul verii, sub sacoul de lucru în serile reci de primăvară și ca lenjerie de corp în timpul iernii. Guler rotund Două nasturi Cusături elastice ..
46,94Lei.
O tricou de lucru de zi luminoasă, fabricată dintr-un material de bumbac durabil și de calitate. Caracteristicile modelului fac din aceasta o alegere ideală pentru muncă și pentru fiecare zi. Compoziție: 100% bumbac, 180g/m².Culoare: Albastru..
39,19Lei.
Această tricou de lucru de vară este o alegere minunată datorită calității și designului său elegant. Modelul are mâneci scurte, guler și nasturi la guler. Cămașa este un model unisex și este potrivită și pentru timpul liber. Compoziție: 100% Bumbac 180g/m²Culoare: Gri deschis..
39,19Lei.
Tricoul bumbac cu guler MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o adăugare minunată la uniforma de vară și de iarnă. Poate fi purtat singur în timpul verii, sub sacoul de lucru în serile răcoroase de primăvară și ca lenjerie în timpul iernii. Guler în formă de vârf Două nasturi Cusă..
42,08Lei.
Tricoul MIKONOS Big cu guler este fabricat din 100% materiale naturale. Tricoul este o adăugire minunată la uniforma de vară și de iarnă. Poate fi purtat singur în timpul verii, sub geaca de lucru în serile răcoroase de primăvară și ca lenjerie în timpul iernii. - Guler rotund - Două nasturi - Cus..
46,94Lei.
Tricou cu guler de lucru MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o completare minunată pentru îmbrăcămintea de vară și de iarnă. Poate fi folosit singur în timpul verii, sub sacoul de lucru în serile răcoroase de primăvară și ca lenjerie de corp în timpul iernii. Guler rotund Două n..
46,94Lei.
Tricoul cu guler pentru barbati si femei MIKONOS Big din 100% materiale naturale. Tricoul este o completare minunată a uniformei de vară și iarnă. Poate fi utilizat independent în timpul verii, sub geaca de lucru în serile reci de primăvară și ca lenjerie în timpul iernii. - Decolteu în V - Două n..
46,94Lei.
Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)