Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Incaltaminte Medicala

Incaltaminte medicala care lucrează în domeniul sănătății sau în alte medii profesionale care necesită confort și protecție. Avem o gamă variată de încălțăminte medicală pentru femei, inclusiv opțiuni din piele care adaugă un plus de rafinament. Pentru domni, găsiți la noi încălțăminte medicală pentru bărbați, combinate perfect între stil și suport ortopedic. Indulsi-vă picioarele în luxul și durabilitatea încălțămintei medicale din piele, garantând atât confort, cât și rezistență. Cu atenție la bugetul dumneavoastră, oferim și opțiuni de încălțăminte medicală ieftină, fără a face compromisuri în privința calității. Pentru un confort optim la locul de muncă, explorați gama noastră de pantofi medicali și papuci medicali, inclusiv variante pentru bărbați și femei. 

Pantofi medicali albi din microfibră, rezistenți la apă și murdărie. Modelul are guler căptușit și limbă de protecție înaltă. Captuseala este tratată antimicrobian și antibacterian. Talpa este confortabilă, antistatică și absoarbe umiditatea. Talpa este antiderapantă, iar vârful este din metal. Sunt..
154,35Lei.
Pantofi medicali cu o suprafață din microfibră perforată, resping murdăria și apa. Captuseala este tratată suplimentar cu un tratament antimicrobian și antibacterian. Talpa absoarbe umiditatea și protejează piciorul de mirosurile neplăcute. Talpa este rezistentă la acizi și uleiuri. Vârful este..
141,23Lei.
Pantofi sanitari cu partea superioară și captuseala respirabile. Pentru confort maxim, talpa interioară este schimbabilă și suplimentar căptușită. Talpa este stabilă și rezistentă la alunecare. Vârful este din metal, fără placă. Compoziție: parte superioară respirabilă, fabricată din microfibră al..
135,45Lei.
Incaltaminte medicala pentru dama si barbati (unisex model) extrem de confortabilă cu o parte superioară din microfibră care respinge apa și murdăria. Ușor de întreținut, potrivite pentru spălarea la mașină. Captuseala este respirabilă și nu încălzește piciorul, cu tratament antimicrobian și antibac..
132,04Lei.
Incaltaminte Medicala albi cu talpă stabilă și rezistentă la alunecare. Partea superioară este din microfibră impermeabilă, potrivită pentru spălarea automată. Modelul are vârf din policarbonat, fără placă. Compoziție: respirabilă, confecționată din microfibră albă, tratată pentru impermeabilitate, ..
198,45Lei.
Partea exterioară: piele naturală PODPLATĂ: NUBRANT: mobilă, piele naturală TĂLPI: PU antistatice, rezistente la alunecare Bombeu: NU PLATINĂ: NU..
52,50Lei.
Pantofi sanitari fabricați dintr-un material foarte respirabil, asigurând confort, rezistenți la contact chiar și cu acizi. Sunt disponibili în mărimi pentru femei și bărbați.Partea superioară: microfibră perforată - foarte respirabilă. Potrivită pentru spălarea automată.Captuseala: SANITIZED ® MESH..
149,10Lei.
Incaltaminte medicala fabricați dintr-un material foarte respirabil, care oferă confort chiar și în cele mai călduroase zile. Aceștia sunt disponibili în mărimi pentru femei și bărbați. Partea exterioară: microfibră perforată - foarte respirabilă, respinge apa și murdăria, guler căptușit. Potrivit p..
124,16Lei.
Sandale de damă cu talpă anatomică, masantă pentru confort total al piciorului. Talpa este din PVC, iar partea superioară este din piele sintetică căptușită.Compoziție: piele sintetică, căptușităCaptușeală: Tălpi: anatomice, masanteTălpică: Vârf: NUPlată: NU..
56,18Lei.
Modelul masculin papuci medicali din seria Goldenfit oferă confort și comoditate pe tot parcursul zilei de lucru. Modelul este fabricat din materiale naturale și are o platformă anatomică ușoară. În interior, este căptușit pentru a absorbi umiditatea. Partea superioară: piele naturală perforată aco..
73,50Lei.
Confortabil și elegant, saboti alb este confecționat din microfibră respirabilă cu căptușeală textilă. Talpa este flexibilă, extrem de ușoară și confortabilă la mersul pe distanțe lungi. Se poate spăla la maximum 40°C.Partea exterioară: D'COVER PLUS® din microfibră respirabilă, curea reglabilă.Căptu..
269,85Lei.
Papuci medicali barbati din piele naturală cu curea reglabilă. Un model extrem de practic și preferat. Creează o senzație de confort și comoditate chiar și în cele mai lungi zile de lucru.Partea superioară: piele naturală perforată acoperită cu poliuretan și curea reglabilă.Captuseala: material text..
84,00Lei.
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)