Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Termeni și condiții

Acești termeni și condiții stabilesc regulile și condițiile care guvernează utilizarea site-ului web echipament-de-protectie.com. Prin accesarea și utilizarea site-ului web, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele prevederi:

1. Definiții

"Site web": se referă la platforma online echipament-de-protectie.com, deținută și operată de SPALNO BELIO BG 2016 EOOD, CIF: BG205622862, Adresa: Sofia, Damian Gruev 38, Diana Popova.

"Client": se referă la orice persoană care vizitează sau utilizează site-ul web.

"Produs": se referă la orice bun sau serviciu oferit de SPALNO BELIO BG 2016 EOOD prin intermediul site-ului web.

2. Livrare

Detalii complete despre opțiunile de livrare și costuri sunt disponibile în secțiunea "Livrarea comenzilor" a site-ului.

3. Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului web, inclusiv textul, imaginile, logo-urile și software-ul, sunt proprietatea SPALNO BELIO BG 2016 EOOD sau a afiliaților săi și sunt protejate de drepturile de autor, mărci comerciale și alte legi de proprietate intelectuală.

Clientul nu are dreptul de a copia, reproduce, distribui, publica, modifica sau crea opere derivate din conținutul site-ului web fără permisiunea prealabilă scrisă a SPALNO BELIO BG 2016 EOOD.

4. Responsabilități

SPALNO BELIO BG 2016 EOOD nu este responsabilă pentru pierderi sau deteriorări cauzate de utilizarea site-ului web.

SPALNO BELIO BG 2016 EOOD nu este responsabilă pentru pierderi sau deteriorări cauzate de utilizarea produselor achiziționate de pe site-ul web.

5. Modificări

Rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat.

6. Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României.

7. Litigii

Orice litigiu care derivă din acești Termeni și condiții va fi soluționat în instanțele judecătorești din România.

8. Returnări

Informații detaliate despre politica de returnare sunt disponibile în secțiunea "Returnări" de pe site. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la primire, în conformitate cu politicile noastre.

9. Contact

Pentru întrebări, nelămuriri sau asistență, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail info@echipament-de-protectie.com.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea de a cumpăra de la echipament-de-protectie.com.