Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Pantofi de lucru

Pantofi de lucru proiectați cu grijă pentru a vă oferi protecție fără compromisuri asupra stilului. Pentru cei care preferă confortul fără compromisuri, avem pantofi de lucru fără bombeu metalic, concepuți să asigure libertate de mișcare. Dacă sarcinile dumneavoastră presupun un grad mai mare de protecție, alegeți dintre selecția noastră de pantofi de lucru cu bombeu metalic sau compozit. Adăugăm un plus de inovație cu pantofi de lucru cu bombeu compozit, oferindu-vă protecție de neegalat. Descoperiți cea mai completă gamă de încălțăminte de lucru pentru bărbați, inclusiv opțiuni pentru protecție sporită și eleganță durabilă. 

Sandalele de lucru pentru barbati si dama (model unisex) au o talpă ușoară, antiderapantă. Talpa interioară este extrem de confortabilă și ergonomică, cu rezistență redusă, acoperită cu material textil respirabil, asigurând confort total piciorului. Vârful este metalic și rezistent la impact. Captus..
225,23Lei.
Bocanci de lucru din piele confortabilă, model unisex - pentru barbati si femei, cu talpă PU/PU, care contribuie la durabilitate și are proprietăți antiderapante. Căptușeală întărită la călcâi, care face încălțămintea mai rezistentă și durabilă. Talpă din spumă PU, fără vârf de protecție și placă. ..
122,06Lei.
Încălțămintea pe care o aveți în vedere este de bărbați, din piele, cu înălțime până la gleznă. Captuseala este respirabilă și elimină umiditatea afară. Talpa este din cauciuc nitril, rezistentă la înaltă rezistență electrică. Branțul este anatomic, cu izolație electrică. Vârful nu este metalic, rez..
293,74Lei.
Bocanci de lucru fara bombeu cu design sport din material textil absorbant și velur. Partea superioară: combinație de velur și material textil. Captuseala: material textil absorbant de umiditate. Branț: detașabil, antistatic. Talpă: PU/PU. Bombeu: nu. Plăcuțe: nu...
131,78Lei.
Bocanci protectie cu bombeu pentru dama si barbati, fabricați din piele naturală rezistentă la apă și respingătoare la apă. Un model extrem de preferat de cei care lucrează în medii umede, umede și în aer liber.Suprafață: piele naturală respingătoare la apăCaptuseală: captuseală textilă 3D Hong Kong..
174,30Lei.
Bocanci de lucru pentru bărbați, confecționați din piele rezistentă la apă, tratată cu ceară. Pantofii au talpă din poliuretan cu 3 straturi, iar căptușeala are un sistem microcanal pentru o mai bună respirație a piciorului. Vârful este din oțel, iar plăcuța este confecționată din fibră cu acoperire..
537,08Lei.
Bocanci de protecție COUNTRY HI S3 de la marca DIADORA sunt ghete de lucru înalte, potrivite pentru sezonul de iarnă, confecționate din piele nubuc rezistentă la apă. Acestea au vârf de oțel și talpă cu placă de kevlar și talpă antiderapantă. Sunt încălțăminte practică și confortabilă, potrivită pen..
480,53Lei.
Bocanci de lucru usori din seria Diadora, fabricați din materiale rezistente la apă, care garantează uscăciunea piciorului în timpul lucrului.Partea superioară: nubuc, piele italiană și catifea rezistentă la apă.Branț: detașabil, respirabil, cu perforații micro, cu spumă PU și cărbune activ.Tălpi: p..
569,63Lei.
Bocanci de lucru cu bombeu EMERTON ANKLE S1
Out Of Stock
Aceste bocanci de lucru sunt din piele de catifea naturală și material textil. Sunt căptușiți cu o căptușeală excelentă împotriva umezelii. Talpa interioară este detașabilă și antistatică. Talpa este ergonomică, din poliuretan. Nu are placă, dar are o vârf de metal, rezistent la 200J. Aspect: culoar..
117,08Lei.
Bocanci de lucru iarna fabricată din piele naturală rezistentă la umiditate și absorbantă, căptușită cu material respirabil. Căptușeală: piele naturală. Căptușeală interioară: material respirabil, absorbant de umiditate. Bombeu: fibră de sticlă, rezistent la 200J. Placă: nemetalică, rezistentă la pe..
198,98Lei.
Încălțăminte de lucru fabricată într-un design conform cerințelor de confort și protecție pe durata lucrului.Partea superioară: piele pigmentată naturală.Captuseală: capacitate ridicată de absorbție.Tălpică: detașabilă, antistatică.Talpă: PU/PU.Bombeu de protecție: metalic, rezistent la 200J.Placă: ..
80,33Lei.
Bocanci de protectie de bărbați din piele rezistentă la apă, cu căptușeală care absoarbe umiditatea și oferă confort piciorului. Pantofii au o placă nemetalică și o vârf rezistent la 200J.Compoziție: piele rezistentă la apă Căptușeală: rezistentă și absorbantă la umiditate Șosete: antibacteriene și ..
105,00Lei.
Afişare 1 - 12 din 311 (26 pagini)