Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Cizme protectie

Cizme protectie sunt o necesitate pentru persoanele care lucrează în medii profesionale care necesită protecție împotriva impactelor, perforațiilor sau alunecărilor. Fiecare pas devine o declarație de siguranță, începând cu opțiunile noastre de cizme de protecție din piele. Oferim cizme de protecție piele cu bombeu metalic, asigurându-vă că picioarele dvs. sunt protejate în orice situație. Pentru zilele ploioase sau în condiții umede, alegeți cizmele de protecție impermeabile, care combină funcționalitatea cu rezistența la apă.

Modelul preferat de cizme de cauciuc în zilele reci de iarnă. Acestea sunt fabricate din materiale care protejează picioarele de frig și apă, cu o căptușeală izolantă în interior.Partea superioară: PVC, protejează de apă și murdărie.Căptușeală: termoizolantă, acrilică.Talpă: PVC.Bombeu: nu.Placă: nu..
225,49Lei.
Cizme de protectie impermeabile înalte oferă protecție completă împotriva apei și a murdăriei. Botinele nu au vârf de protecție, au o căptușeală solidă din tricot și o talpă neagră stabilă. Compoziție: Material exterior: PVC Căptușeală: tricot alb Șireturi: nu Talpă: PVC neagră Bombeu de protecție:..
68,78Lei.
Cizme de cauciuc extrem de rezistente și rezistente la apă în culoarea galbenă asigură siguranța picioarelor în timpul muncii. Preferate în domeniile industriale și de construcții. Policlorură de vinil (PVC), rezistent la acizi, baze, uleiuri și produse petroliere. Captuseala: poliester (PT) pentru ..
84,26Lei.
Cizmele protectie sunt fabricate dintr-o combinație de PVC, cauciuc nitrilic și polimeri de înaltă calitate, ceea ce le conferă rezistență ridicată la uzură. Talpa este confortabilă, stabilă și rezistentă la grăsimi, substanțe chimice și uleiuri. Fără căpăcel și placă. Compoziție: combinație de PVC..
179,03Lei.
Cizmele de cauciuc profesionale protejează împotriva apei, umidității și murdăriei. Modelul este căptușit cu material tricotat în interior.Partea superioară: PVC protejează împotriva apei, murdăriei și riscurilor mecanice minime, înălțime de 38 cm.Căptușeală: tricot alb.Branț: nu.Talpă: PVC negru.Pu..
92,40Lei.
Cizme de cauciuc cu captuseala din poliester. Partea superioară și talpa sunt din PVC, ceea ce protejează împotriva murdăriei. Captuseala este din poliester rezistent. Compoziție: PVC, protejează împotriva apei și a murdăriei. Captuseală: Poliester. Talpă: PVC. Bombeu de protecție: NU. Placă: NU...
53,55Lei.
Cizme înalte cu talpă PVC, fără căptușeală suplimentară și fără talpă interioară. Compoziție: PVC. Captuseala: NU. Talpă interioară: NU. Talpă: PVC. Bombeu: NU. Plăcuță: LIPSĂ...
168,53Lei.
Cizme de iarnă din cauciuc | Verzi
Out Of Stock
Cizmele de cauciuc izolate termic cu șireturi sunt potrivite și pentru zilele reci de iarnă. Materialul exterior: cizme de PVC izolate termic înalte. Captuseala: căptușeală termoizolantă din acril. Branț: nu. Talpă: PVC. Bombeu de protecție: nu. Placă: nu...
92,40Lei.
Cizme protectie de cauciuc profesionale, de culoare neagră, care protejează împotriva apei, umidității și murdăriei. Modelul are o căptușeală tricotată în interior.Partea superioară: PVC, protejează împotriva apei, murdăriei și a riscurilor mecanice minime, înălțime de 38 cm.Căptușeală: tricot alb.T..
71,40Lei.
Cizme de cauciuc alb din PVC cu talpă de cauciuc nitril. Fără căptușeală și căptușeală interioară. Talpa rezistă la orice tip de grăsimi, are funcție antiderapantă; de asemenea, este antistatică. Model fără vârf de protecție și placă.Compoziție: PVC cu cauciuc nitrilCaptușeală: NUCăptușeală interioa..
85,31Lei.
Cizmele de cauciuc albe vă protejează de apă și murdărie. Talpa are crampoane pentru o mai bună aderență.Partea superioară: cizme înalte din PVC.Captuseala: captuseală din poliester.Talpă: PVC.Bombeu de protecție: nu. Plăcuță: nu...
68,78Lei.
Cizmele de cauciuc asigură protecție 100% împotriva umezelii, apei și substanțelor chimice.Partea superioară: policlorură de vinil (PVC), rezistentă la acizi, baze, uleiuri și produse petroliere.Captuseala: poliester (PT) pentru confort și ușurință în utilizare.Talpa: PVC/nitril combinat, asigură re..
72,98Lei.
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)