Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Incaltaminte Drumetie, Sport, Casual, Timp liber

Incaltaminte Sport, Casual, Timp liber - descoperă-ți perechea perfectă pentru fiecare activitate și bucură-te de confortul și stilul pe care ți le dorști. Pentru iubitorii de natură și aventuri în aer liber, avem încălțăminte pentru drumeție, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pantofii de trekking pentru bărbați și pantofii de trekking pentru femei îmbină rezistența cu designul, asigurându-vă că sunteți pregătit pentru orice provocare pe traseu. Explorați o varietate de posibilități cu colecția noastră de încălțăminte, perfectă pentru fiecare activitate din sfera sportului, casualului și timpului liber. 

Bocanci de protectie FANTOM Hi S3 | Negru Bocanci de protectie FANTOM Hi S3 | Negru
New -21 %
Bocanci cu protectie de iarnă cu un design modern, extrem de confortabilă și practică. Modelul are o înălțime peste gleznă, cu un nivel ridicat de protecție și tehnologie.Încălțămintea este fabricată din materiale extrem de rezistente și de înaltă calitate. Partea superioară este din nubuc rezistent..
232,58Lei. 292,92Lei.
Culoare: NegruSector: Încălțăminte profesională | Albatros | Bocanci de lucru ..
384,48Lei.
Bocanci protectie dama si barbati model O2 BRIONE Mid de la Albatros - din colecția noastră de încălțăminte înaltă pentru muncă și timp liber. Bocanci excelenti cu un design care combină multe calități funcționale pentru protecția picioarelor. O2 WR HRO SRC - vârf închis; talpă rezistentă la scurge..
558,86Lei.
Bocanci protectie barbati piele - Categorie: S3 SRC - Partea superioară: Piele netedă întreagă - Bombeu: Oțel - Talpă: Placă din oțel - Talpă: Talpă PU/TPU, antiderapantă și rezistentă la uzură, cu element de absorbție a energiei - Branț: Anatomic comfit® AIR - Captuseală: Captuseală din..
372,49Lei.
Încălțămintea de lucru de iarnă, tip cizme cubaneze, cu următoarele caracteristici: - Partea superioară: Nubuc rezistent la apă - Talpă: Poliuretan dublu strat, rezistent la ulei, antiderapantă cu sistemul 4x4 GRIP, absorbantă de energie cu tehnologia RE-BOUNCE, cu rezistență ridicată la uzură. - B..
238,95Lei.
Bocanci protectie DUBLIN | Verde
Out Of Stock
Bocanci de protectie fara bombeu model Dublin de la Garsport - din colecția noastră de încălțăminte pentru muncă și timp liber. Încălțăminte cu aplicații excelente integrate în structura lor pentru trekking, plimbări în pădure și munte. Descriere conform designului: CULOARE ȘI DECOR: Culoare verde ..
346,04Lei.
Încălțăminte de protecție iarna - Categorie: S3 ESD HRO SRC - Partea superioară: Piele netedă, material textil - Bombeu: Fibra de sticlă - Talpa interioară: Inserție FAP® cu fibre ceramice - Talpa: Talpă de cauciuc XTS Trail cu IMPULSE.FOAM, antiderapantă, rezistentă la căldură până la 300°C -..
486,70Lei.
Pantofi de protecție dama si barbati - model unisex - Categorie: S3 SRC - Partea superioară: Piele hidrofobizată, material textil rezistent la apă - Bombeu: Fibra de sticlă - Talpă: Talpă cu fibră ceramică FAP® - Talpă: Talpă DUO-PU, antiderapantă și rezistentă la uzură - Talpă interioară..
348,42Lei.
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)