Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Incaltaminte ESD

Incaltaminte protectie ESD este concepută pentru a proteja persoanele care lucrează în medii unde există riscul de descărcări electrostatice. Pentru bărbați, descoperiți pantofii ESD pentru bărbați, proiectați pentru a satisface cele mai exigente cerințe de siguranță. Oferim o gamă variată de pantofi ESD pentru femei. Cu un accent deosebit pe design și funcționalitate, avem și bocanci ESD, perfecti pentru activități care necesită o protecție mai extinsă a picioarelor. 

Bocanci de lucru pentru bărbați, confecționați din piele rezistentă la apă, tratată cu ceară. Pantofii au talpă din poliuretan cu 3 straturi, iar căptușeala are un sistem microcanal pentru o mai bună respirație a piciorului. Vârful este din oțel, iar plăcuța este confecționată din fibră cu acoperire..
537,08Lei.
Bocanci de lucru cu talpă rezistentă la uzură și căptușeală Air Mesh care absoarbe umiditatea. Talpă interioară cu cărbune activ și spumă PU. Vârf de oțel cu placă nemetalică, ușoară și flexibilă. Material: nubuc - rezistent la apă. Culoare: negru...
512,66Lei.
Bocanci de lucru din nubuc cu talpă dublă densitate și rezistenți la alunecare în contact cu uleiul. Talpă cu densitate redusă, care protejează călcâiul și înmoaie mersul și mișcările. Captuseală absorbantă de umiditate. Vârf compozit - fibră de sticlă cu rezistență de 200J. Placă din fibre cu acope..
560,18Lei.
Bratara pentru prindere usoara si confortabila cu velcro...
19,43Lei.
Pantofi ESD fabricată într-un design conform cerințelor moderne de confort și siguranță.Partea superioară: piele de nubuc rezistentă la apă.Captuseală: captuseală din plasă AIR, respirabilă.Branțuri: spumă PU cu tehnologia D-LIGHT, tălpică detașabilă și respirabilă cu cărbune activ, ESD.Talpă: PU re..
489,04Lei.
Pantofi de lucru ESD fabricați dintr-o combinație de material rezistent la apă și plasă.Partea superioară: Atom rezistent la apă - membrană CORDURA® cu fire PU, rezistentă la uzură ridicată.Captuseală: textil AirMesh, cu structură de plasă, respirabilă, antiderapantă în zona călcâiului.Branț: spumă ..
489,04Lei.
Libera circulație, confort și protecție optimă în diferite sectoare de muncă - acestea sunt oferite de aceste încălțări de protecție. Proiectate pentru cele mai ridicate cerințe în condiții externe extreme, acest design convinge prin piele de înaltă calitate, foarte rezistentă și tehnologie superioa..
342,38Lei.
Pantofi ESD fabricată conform standardelor pentru a oferi confort și protecție. Potrivită pentru utilizarea în interior și în exterior.Partea superioară: piele naturală cu elemente textile, ESD, fără metal, elemente reflectorizante.Captuseală: sistemul micro-canal BreathActive asigură o mai bună res..
504,79Lei.
Pantofi protectie usori dama vă oferă libertate de mișcare și confort în timpul lucrului.Partea superioară: piele nubuc rezistentă la apă.Captuseala: captuseală AIR mesh, respirabilă.Tălpic: spumă PU cu tehnologie D-LIGHT, tălpic detașabil și respirabil cu cărbune activ, ESD.Talpă: PU rezistentă la ..
489,04Lei.
AER55 IMPULSE Low S1P este un nou model ultralejer cu un aspect sportiv remarcabil. Combinatiile moderne de culori si inscriptia de pe partea interioara a pantofului formeaza elemente de design suplimentare. Are o talpa intermediara cu spuma dubla, ceea ce asigura un lucru usor si confort maxim. - ..
510,77Lei.
Pantofi de siguranță CLIFTON Low S3 oferă o siguranță fără compromisuri, confort nelimitat la purtare și un design dinamic. Materialele superioare rezistente și talpa exterioară flexibilă și profilată combină exact proprietățile de care are nevoie o încălțăminte de protecție versatilă în construcții..
330,36Lei.
ULTRATRAIL BLACK LOW se remarcă prin designul său modern în roșu semnalizare și negru. Modelul este disponibil atât în mărimi pentru femei, cât și pentru bărbați. Aceste pantofi combină toate funcțiile necesare pentru a asigura siguranța la locul de muncă, indiferent de mediul în care vă aflați. Tal..
468,69Lei.
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)