Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Sandale protectie

Sandale de protectie - proiectate pentru a oferi confort și protecție la locul de muncă, sandalele de protecție usoare redefinesc standardele de funcționalitate. Pentru cei care caută un plus de rezistență, alegeți sandalele de protecție cu bombeu metalic – o combinație perfectă între stil și siguranță. Pentru doamnele avem o selecție de sandale de protecție pentru dama – unde moda întâlnește siguranța. Cu o atenție deosebită la detaliu, oferim sandale de protecție fara bombeu metalic.

Sandalele de lucru pentru barbati si dama (model unisex) au o talpă ușoară, antiderapantă. Talpa interioară este extrem de confortabilă și ergonomică, cu rezistență redusă, acoperită cu material textil respirabil, asigurând confort total piciorului. Vârful este metalic și rezistent la impact. Captus..
225,23Lei.
Bombeu de protecție pentru vizitatori cu curea reglabilă cu velcro, dimensiuni codificate pe culori și talpă antiderapantă Tiger-grip®. Potrivite pentru toate tipurile de încălțăminte. Dimensiuni: S: 34-38 AlbastruM: 39-43 RoșuL: 44-50 Verde...
212,63Lei.
Galoșii de protecție pentru vizitatori în culoare neagră. Galoșii sunt antiderapanti și se potrivesc perfect peste orice tip de încălțăminte. Nu lasă urme la purtare.Compoziție: PVCMĂRIMI: S: 34-36 M: 37-40 L: 41-44 XL: 45-48...
161,60Lei.
Pantofi medicali sunt fabricate din piele naturală, caracterizată prin absorbție ridicată a umidității.Partea superioară: piele naturală perforată.Captuseala: AIRNET MESH - un material special, dotat cu tehnologie microcanală, care elimină umiditatea și menține piciorul uscat.Tălpică: antistatică, d..
146,21Lei.
Sandale cu protectie sunt realizate într-un design elegant și îndeplinesc cerințele de siguranță la locul de muncă.Partea superioară: piele de catifea cu inserții textile, guler și limbă căptușite pentru confort maxim, închidere cu velcro.Captuseala: mesh AIRNET respirabil, rezistent la uzură, trata..
155,40Lei.
Sandale de lucru confortabile RAVEN XT SANDAL S1
Out Of Stock
Sandale de protectie usoare din piele naturală cu captuseală absorbantă de umiditate. Talpa este antistatică și rezistentă la grăsimi și substanțe chimice. Vârful este metalic, fără placă. Compoziție: piele naturală Captuseală: textilă, absorbantă de umiditate Branț: detașabile, antistatice Talp..
118,13Lei.
Sandalele de protectie sunt realizate prin intermediul unei tehnologii speciale pentru a absorbi umiditatea și a menține talpa uscată.Partea superioară: piele perforată, tratată cu uleiuri și ceară printr-o metodă specială, prin care se formează un strat protector la suprafață, care oprește procesel..
152,78Lei.
Sandale de protectie usoare satisfac gustul chiar și al celor mai exigenți consumatori. Ele sunt fabricate din materiale complet naturale, foarte absorbante la umiditate.Partea superioară: velur perforat.Captuseala: țesătură TEXELLE 100% poliamidă, respirabilă, absorbantă și elimină umiditatea, rezi..
185,06Lei.
Sandalele de lucru din piele naturală perforată sunt extrem de confortabile. Captuseala este realizată cu tehnologie microcanală, care elimină umiditatea și menține piciorul uscat. Sandalele nu au bombeu de protecție și placă. Talpa: PU/PU, absoarbe energia în zona călcâiului. Talpa interioară: anti..
146,74Lei.
Sandalele de lucru cu o parte superioară din piele naturală perforată și o căptușeală din material special AIRNET MESH, echipată cu tehnologie microcanală care îndepărtează umiditatea. Modelul nu are placă de protecție.Tălpile: PU/PU, absorb energia în zona călcâielor.Bombeu: Oțel inoxidabil, rezist..
147,79Lei.
Sandalele cu protectie cu partea superioară din piele perforată și căptușeala respirabilă asigură confort maxim piciorului. Talpa interioară este din nitril și EVA, garantând rezistență ridicată la uzură. Vârful este rezistent la 200J, iar placa este din oțel inoxidabil. Compoziție: Piele perforată..
166,43Lei.
Sndale de protectie usoare de lucru din piele naturală cu o absorbție puternică a umidității.Partea superioară: piele naturală, închidere cu velcro.Captuseală: absorbție puternică a umidității.Branț: detașabil, antistatic.Talpă: PU/PU.Bombeu de protecție: metalic, rezistent la 200J.Placă: nu...
79,28Lei.
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)