Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Imbracaminte industria alimentara

Imbracamintea pentru industria alimentara este conceputa pentru a proteja angajații de contaminarea cu alimente. Oferind soluții practice și durabile, această colecție acoperă nevoile profesioniștilor din domeniul alimentației.

Boneta de bucatar. Design practic potrivit pentru activități de lucru zilnice în bucătăria profesională, depozitul de alimente și alte asemenea. Modelul THEIA din colecțiile noastre de îmbrăcăminte pentru industria alimentară și a gustărilor. Se face LA COMANDĂ. Mai mult în design: Șapcă cu vizieră..
18,74Lei.
Poncho în culoare albastră. Un design excelent potrivit pentru activități de rutină în bucătărie. Modelul AMPATO din colecțiile noastre de îmbrăcăminte pentru industria alimentară. Se produce LA COMANDĂ. Mai multe despre design: Se închide cu șnururi. Decorat cu o bordură galbenă la ambele buzunare..
38,09Lei.
Poncho în culoare neagră. Design excelent potrivit pentru activități de lucru zilnice într-un mediu de bucătărie.Modelul AMPATO din colecțiile noastre de îmbrăcăminte pentru industria alimentară și culinară. Se face LA COMANDĂ.Încă în design:Se încheie cu șireturi.Decorat cu o bordură galbenă la amb..
38,09Lei.
Poncho în culoarea roșie. Design excelent potrivit pentru activități de lucru zilnice într-un mediu de bucătărie. Modelul AMPATO din colecțiile noastre de îmbrăcăminte pentru industria alimentară. Se face LA COMANDĂ. Mai multe despre design: Se închide cu șnururi. Decorat cu o bordură galbenă la am..
38,09Lei.
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)