Meniu
Coș de cumpărături

Reducere de 20% pentru toate firmele cu codul: SUPER20

Pantofi protectie

Pantofi de protectie de înaltă calitate, confortabili și siguri, pentru bărbați și femei. Indiferent de cerințele dumneavoastră, avem opțiuni ideale, inclusiv pantofi de protecție usori. Simțiți-vă confortabil și protejat în orice mediu de lucru, alegând din gama noastră variată de pantofi de protecție vara, meniți să ofere răcoare și siguranță pe timp de căldură. Alegeți bombeul metalic în pantofii de protecție usori pentru o protecție sporită. Dacă vă orientați către opțiuni mai avansate, descoperiți pantofii de protecție cu bombeu compozit - o alegere modernă și eficientă. Pentru bărbați, colecția noastră de pantofi de protecție barbati este variată și adaptată nevoilor diverse de la locul de muncă. Calitatea întâlnește designul în pantofii de protecție cu bombeu metalic, garantând o protecție solidă. Și pentru a face față provocărilor vremii capricioase, descoperiți opțiunile noastre de pantofi de protecție pentru ploaie. Indiferent de specificațiile căutate, fie că sunt pantofi de protecție S3, fie că sunt pantofi de protecție S1P, suntem aici pentru a vă oferi opțiuni care să depășească așteptările. 

Bocanci de lucru fara bombeu cu design sport din material textil absorbant și velur. Partea superioară: combinație de velur și material textil. Captuseala: material textil absorbant de umiditate. Branț: detașabil, antistatic. Talpă: PU/PU. Bombeu: nu. Plăcuțe: nu...
131,78Lei.
Bocanci de lucru fara bombeu  cu talpă special confortabilă și captuseală respirabilă, rezistentă la uzură. Captuseala menține piciorul uscat și îl protejează de microbi. Talpa interioară este fabricată din spumă poliuretanică pentru un confort sporit. Fără placă și bombeu de protecție. Materia..
324,71Lei.
Bocanci de protectie impermeabili sunt cusute din piele rezistentă la apă. Potrivite pentru lucrul în condiții de muncă cu un risc redus de vătămare la picioare.Partea superioară: piele rezistentă la apăCaptuseala: absorbantă puternică a umiditățiiBranț: detașabil, antistaticTalpă: PU/PUBombeu de pr..
177,98Lei.
Cizmele de lucru fabricate într-un design modern asigură protecție maximă împotriva apei și frigului. Partea superioară: piele naturală rezistentă la apă și membrană CORDURA ®, limbă care protejează împotriva pătrunderii prafului în încălțăminte, închidere cu capse metaliceCaptuseala: membrană rezis..
402,68Lei.
Pantofi de lucru fara bombeu metalic fabricată dintr-o combinație de catifea și material textil. Modelul este potrivit pentru lucru în aer liber și în interior, în medii în care nu există un mare risc de a vă răni picioarele (nu are vârf de protecție). Partea superioară: catifea și material textil..
108,15Lei.
Pantofii de lucru din seria Paper Get Force sunt fabricați conform standardelor pentru a oferi confort și protecție în timpul muncii. Partea superioară: piele rezistentă la apă și respirabilă. Captuseala: respirabilă și rezistentă la uzură. Branț: din material certificat anti-perforare. Talpă: XTRA..
366,45Lei.
Pantofi trekking potriviți pentru trasee stâncoase, teren mixt și trasee plate. Membrana specială oferă confort total piciorului în orice condiții meteorologice. Talpa are o aderență excelentă pe teren uscat, alunecos, umed și inegal. Pantofii sunt potriviți pentru pescuit, vânătoare, drumeții și tr..
403,46Lei.
Pantofi ESD fabricată într-un design conform cerințelor moderne de confort și siguranță.Partea superioară: piele de nubuc rezistentă la apă.Captuseală: captuseală din plasă AIR, respirabilă.Branțuri: spumă PU cu tehnologia D-LIGHT, tălpică detașabilă și respirabilă cu cărbune activ, ESD.Talpă: PU re..
489,04Lei.
Pantofi de lucru ESD fabricați dintr-o combinație de material rezistent la apă și plasă.Partea superioară: Atom rezistent la apă - membrană CORDURA® cu fire PU, rezistentă la uzură ridicată.Captuseală: textil AirMesh, cu structură de plasă, respirabilă, antiderapantă în zona călcâiului.Branț: spumă ..
489,04Lei.
Pantofi ESD fabricată conform standardelor pentru a oferi confort și protecție. Potrivită pentru utilizarea în interior și în exterior.Partea superioară: piele naturală cu elemente textile, ESD, fără metal, elemente reflectorizante.Captuseală: sistemul micro-canal BreathActive asigură o mai bună res..
504,79Lei.
Pantofi protectie din piele naturală tratată suplimentar cu ceară. Incălțămintea este rezistentă la apă, iar căptușeala menține piciorul uscat absorbind umiditatea. Talpa are un design special care protejează călcâiul. Compoziție: Piele naturală rezistentă la apă RAMON, tratată cu ceară. Căptușea..
285,86Lei.
Pantofi de munca fabricată din nubuc rezistent la apă. Captuseala este antibacteriană și rezistentă la uzură. Materialul este respirabil pentru a menține piciorul uscat. Talpa este anatomică și rezistentă la uzură. Vârful și placa sunt ne-metalice. Compoziție: nubuc rezistent la apă Captuseală: țes..
308,70Lei.
Afişare 1 - 12 din 163 (14 pagini)